(P) Plaje spectaculoase din Thassos – Insula de Smarald

De Unica.ro, pe
Splendid poziționată în Marea Egee, Thassos este cea mai nordică insulă grecească și una dintre cele mai populare destinații de vacanță, atât pentru tinerii dornici de aventuri și distracție, cât și pentru familii gata să petreacă momente liniștite, pe plajele fine, încadrate de peisaje uluitoare cu dealuri și păduri de un verde luxuriant.

Plaje uluitoare, înconjurate de peisaje pitorești

Insula Thassos se mândrește cu numeroase plaje cu nisip fin, mângâiate de ape limpezi, cristaline, cu intrare lină în mare, pentru ca și familiile cu copii să se bucure în siguranță de momente de relaxare și bălăceală.

Descoperă, în partea de sud a orașului Limenaria, Plaja Tripity este una dintre preferatele exploratorilor, care au ocazia să descopere aici peșterile formate în stânci, în partea din spate a plajei. Organizată cu toate facilitățile necesare, umbrele și șezlonguri, care pot fi închiriate de la beach bar, plaja întinsă pe o lungime de jumătate de kilometru, cu nisip fin și puține pietricele, este excelentă pentru familiile venite cu picii în vacanță.

Situată la 4 km sud de Makryammos, pe coasta de est a insulei, plaja Saliara, supranumită și „Plaja din Marmură” datorită nisipului său alb și a micuțelor pietricele perfect șlefuite, care îi conferă un aspect incredibil, este cel mai bun loc pentru cele mai inspirate sesiuni foto. De altfel, frumusețea sa inegalabilă atrage numeroși turiști, care devine destul de aglomerată în timpul sezonului de vârf.

Plaja paradisului

Insula de Smarald, Thassos, faimoasă pentru ale sale plaje pitorești, te îmbie la descoperirea locurilor ascunse care îți oferă ocazia de a te bucura de liniște și intimitate, în mijlocul naturii. Paradise Beach, cu nisipul alb, moale, este una dintre cele mai populare din Thassos, deoarece se aseamănă cu un paradis tropical, care impresionează în plus cu un peisaj sălbatic și accidentat, care îi conferă o notă pitorească. Iubitorii de sporturi acvatice sunt răsplătiți dacă aleg acest loc să-și petreacă o parte din vacanță, deoarece acesta este locul ideal pentru windsurfing, având cele mai bune valuri de pe insulă.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Sejur Thassos

Hotel Aeria 3* – tarife de la 334 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter