Cât costă un city break la Londra

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Marți, 22 martie 2022, 13:49

Pentru cei care preferă să petreacă Paştele acasă, un sejur înainte de sărbători este mult mai accesibil şi mai convenabil în acest caz. Deşi Londra nu este o destinaţie…
 …chiar accesibilă, cu atât mai puţin de sărbători, primăvara vine cu oferte dintre cele mai bune la city break-uri, începând de la 250 de euro de persoană.

Vezi cât te costă sejurul de Paşte în străinătate.

Iată cinci oferte ieftine pentru un city break în Londra în această primăvară.

La agenţia Globe Travel tarifele pentru un city break de patru zile încep de la 267 euro de persoană. Sunt incluse cazarea pe o perioadă de trei nopţi, mic-dejunul, transportul cu avionul şi în plus, ai asigurate şi taxele de aeroport. Preţul la acelaşi sejur creşte până la 332 euro, în funcţie de hotelul ales, dintre care Viking, Oliver Plaza sau Princes Square.

Cât costă un city break la Londra

E bine de ştiut că beneficiezi de preţuri dintre cele mai mici dacă rezervarea este făcută cât mai din timp.

O ofertă excelentă pentru un sejur în Capitala britanică propune şi agenţia Eelysse Turism. Pentru 252 de euro ai la dispoziţie patru zile să străbaţi metropola londoneză în lung şi-n lat.

În plus, pe lângă cazare şi mic- dejun, ai asigurat transportul cu avionul (compania Tarom) şi taxele de aeroport. Preţul de 252 euro este calculat pentru un loc într-o cameră dublă.

Dacă te grăbeşti, oferta este disponibilă până pe 31 martie. 

Cât costă un city break la Londra

Şi Easy Tavel afişează city break-uri tentante, începând de la 237 euro de persoană la pachetele complete cu destinaţia Londra.

Prin urmare, în sejurul de trei zile ai asigurate cazarea la unul dintre hotelurile de 2 sau 3 stele propuse de agenţie, mic-dejunul şi biletul de avion dus-întors.

City-breakul este programat pentru perioada vineri – duminică.

Dacă tot te-ai decis să îţi iei porţia de odihnă înainte de vacanţă, de ce să nu te răsfeţi cu un sejur deluxe la un hotel exclusivist, mai ales că preţul este acelaşi?

Există agenţii care îţi pun la dispoziţie sejururi de 5 zile, la hoteluri de patru stele în cameră dubla deluxe, pentru 330 euro de euro de persoană, conform agenţiei Murat Turism.

Cât costă un city break la Londra

În preţ este inclus mic-dejunul, fără transport însă.

  • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Marea Britanie, iar daca tot esti in zona, uite si cateva locuri de vizitat in Scotia!
  • Foto: Shutterstock

    Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
    Abonează-te la newsletter