Oferte ieftine la Praga în luna aprilie

De Nicoleta Galeteanu, pe

Fie că îţi doreşti să petreci Paştele în capitala cehă, fie că preferi să o vezi în cea mai vizitată perioadă a anului, sejururile last-minute pentru Praga sunt extrem…
…de accesibile pentru cei care se decid să plece în vacanţă în ultimul ceas.

Iată cât te costă un sejur în Praga în luna aprilie.


Mai mult decât accesibile, preţurile la sejururi sunt aproape incredibile, astfel că ofertele pentru Praga nu costă cu mult peste 200 de euro.

La Travel Maker, operator turistic exclusiv online, poţi profita de pachetele economy oricând în perioada 1 aprilie – 30 iunie, ca să te plimbi prin Piaţa Wenceslas sau Oraşul Nou al Pragăi, Nove Mesto.

Cea mai ieftină ofertă valabilă este de 214 de euro pentru un sejur de patru zile, tarif ce include şi biletul de avion dus-întors, plus toate taxele incluse, cele trei nopţi de cazare precum şi mic-dejunul aici.

Oferte ieftine la Praga în luna aprilie

Dacă vrei să petreci Paştele aici, agenţiile te ademenesc cu oferte chiar accesibile pentru un sejur de sărbători. Preţul porneşte de la 365 de euro pentru o vacanţă pascală de cinci zile la agenţia Paralela 45, în perioada 22 – 27 aprilie.

Oferta asigură transportul cu avionul – tur- retur – cele patru zile de cazare la un hotel de patru stele şi mic-dejun inclus, precum şi transferurile interne şi ghid turistic.

Oferte ieftine la Praga în luna aprilie

Tot în perioada sărbătorilor, pentru 4 zile la Hotel Prague Centre Plaza de 3 stele, mic dejun inclus şi transport cu avionul, plăteşti 300 de euro. Tariful nu include însă taxele de aeroport (în jur de 100 de euro) şi nici asigurările medicale.

Sejururile sunt mai scumpe dacă preferi condiţiile de patru stele ale unui hotel de pe malul Vltavei de exemplu. În acest caz, o vacanţă de Paşte în capitala cehă, cu cazare la Hotel Movenpick, de 4 stele stele, te va costa 355 de euro. Ai transportul şi mic-dejunul incluse.

Oferte ieftine la Praga în luna aprilie

Dacă te încântă un sejur mai lung, află că pentru un sejur de opt zile nu te costă mult peste 250 de euro, asta dacă nu te deranjează să mergi cu autocarul.

Circuitul se face pe traseul Budapesta-Viena-Praga, cu plecare de pe 29 aprilie. Oferta include toate cele 7 nopţi de cazare la hoteluri de 2-4 stele, cu mic-dejun şi vizitele la obiectivele turistice stabilite de agenţia Terra World Tours.

Oferte ieftine la Praga în luna aprilie

Foto: Shutterstock

Indiciul 6: umplere a ridurilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter