Oferte 1 mai 2012: Cât costă cazarea în România, la mare şi la munte

De Erika Chivu, pe

Dacă nu ai ales încă locul perfect pentru vacanţa de 1 mai, îţi spunem noi la ce preţuri te poţi aştepta. Iată cât costă cazarea în România anul acesta.

Cât costă cazarea la mare de 1 mai

Evident, preţul diferă mult în funcţie de staţiune şi de hotel sau pensiune. La Eforie Nord, o cameră costă 80 de lei pe noapte, iar cu 400 de lei poţi închiria o întreagă pensiune pentru tine şi prietenii tăi. La o pensiune mai retrasă din Corbu plăteşti 90 de lei pentru camera dublă şi 120 de lei pentru cea triplă. Un mic dejun costă 15 lei, iar prânzul este 30 de lei.
La Mamaia, într-un comple de patrul stele poţi sta patru nopţi într-o cameră dublă cu 680 de lei.

Cât costă cazarea la munte de la 1 mai

La Sinaia, pentru o cameră dublă într-o pensiune vei plăti 100 de lei pe noapte, ia la Bran într-un complex select, două persoane trebuie să plătească 300 de lei pe noapte. Tot în zona Braşov, la o pensiune, te poţi caza cu 75 de lei pe noapte de fiecare persoană.
Dacă îţi petreci vacanţa cu toţi prietenii, puteţi închiria o întreagă vila la Buşeni cu 1500 de lei timp de patru nopţi.
Evident, sunt mai ieftine destinaţiile mai puţin căutate. Doar 50 de lei pe noapte costă o cameră triplă în Vadu-Moţilor, din judeţul Alba.

Cât costă cazarea în Delta Dunării de 1 mai

Dacă preferi să-ţi petreci ziua de 1 mai 2012 explorând Delta Dunării, ai mai multe opţiuni. O croazieră de trei nopţi cu un hotel plutitor costă 220 de euro de persoană, cu plecarea din Tulcea. La o pensiune cazarea costă 150 de lei de persoană şi include mic dejun, dar va trebui să plăteşti şi 50 de le transportul pe apă. De asemenea se plătesc excursiile cu barca pe canale.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter