Insula pe care te poți caza gratuit, cu o singură condiție. Care este aceasta

De Unica.ro, pe
Întotdeauna natura ne uimește prin frumusețea sa, iar insula italiană Elba face parte dintre destinațiile turistice pe care merită să le vezi o dată în viață. Mai mult, pentru a atrage turiști, autoritățile s-au gândit la o soluție inedită. 

Insula Elba este cea mai mare din Arhipelagul Toscanei și a treia ca mărime dintre insulele italiene. Aceasta face parte din Parcul Național al Arhipelagului Toscanei. În urma tratatului de la Fontainebleau, din aprilie 1814, Napolen a fost exilat pe această insulă și a fost numit conducător ei timp de 10 luni, conform Mediafax.

Insula este împărțită în opt localități, cu o arhitectură deosebită, în care poți găsi localuri cu o ofertă bogată de mâncăruri tradiționale delicioase. Pe lângă asta, cadrul natural și albastru limpede al Meditarenei te vor cuceri cu siguranță.

Insula pe care te poți caza gratuit

În ciuda frumuseții locului, autoritățile se confruntă cu o problemă pe care nu o pot gestiona: ploaia. Pe insulă, vremea este imprevizibilă și plouă destul de mult, de aceea mulți turiști pleacă nemulțumiți la finalul vacanței. Pentru a rezolva această problemă, a fost lansat programul ”Elba No Rain” (”Elba Fără Ploaie”), prin care turiștii își pot primi banii de cazare înapoi dacă plouă mai mult de două ore în timpul zilei, în intervalul 10:00 – 20:00, până în 31 mai.

Nu toate unitățile de cazare au fost de acord cu această inițiativă, de aceea lista hotelurile participante se poate găsi online pe visitelba.info.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter