Ofertă de nerefuzat: Plăteşti un loc şi merge toată familia în vacanţă!

De Unica.ro, pe

Cumperi un sejur în Nei Pori, Olimpic Beach, Paralia, Skiathos, Lefkada, Kefalonia sau în altă destinaţie grecească şi merge toată familia. Mama, tata şi copiii cu vârsta de până la 18 ani, pleacă într-o vacanţă de vis cu agenţia Europa Travel, care deschide sezonul estival cu o ofertă de nerefuzat.
Pentru majoritatea plecărilor din iunie, oferim sejururi cu autocarul pentru toată familia în Grecia şi Turcia, dar şi sejururi cu avionul în insulele greceşti. Tarifele pentru Paralia Katerini pornesc de la 46 Euro plus 239 Lei/pers., iar pentru Grecia insulară,  de la 199 Euro/pers.“, declară Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

Promoţia este valabilă până pe 26 mai, în limita locurilor disponibile, pentru sejururile cu autocarul în Asprovalta, Thassos, Kusadasi, Corfu, Halkidiki, Kefalonia, Lefkada, Nei Pori, Olympic Beach, Paralia Katerini, Skiathos şi Zakynthos.  Majoritatea insulelor greceşti pentru care există transport cu avionul beneficiază şi ele de această promoţie: Corfu, Creta, Kos, Rhodos şi Zakynthos. În cazul sejururilor cu avionul, taxele de aeroport nu sunt incluse în tarif şi se achită de toţi participanţii.

Astfel, dacă cumperi un sejur până pe 26 mai, cu plecare pe 5 iunie în Asprovalta plăteşti doar 29 EURO + 329 RON  (aproximativ 455 Lei) pentru toată familia ta şi împreună veţi sta 6 nopţi la Vila Philoxenia. Pachetul include şi transportul cu autocarul în Asprovalta, situată la aproximativ 80 de kilometri de Salonic şi ticsită de plaje cu nisip alb deloc aglomerate. Viaţa de noapte este activă în barurile de pe plajă care organizează petreceri, la fel şi în zona Nea Vrasna şi Stavros, unde poţi merge din restaurante pescăreşti, în cafenele şi apoi în cluburi. Te vei bucura de spectacole de teatru, concerte şi petreceri cu dans tradiţional grecesc.

Printre cele mai ieftine pachete pentru un sejur cu autocarul se numără şi cele pentru Paralia Katerini care costă 46 Euro + 329 RON pentru 6 nopţi cazare şi transport cu autocarul la Aparthotel Atlas de două stele. Paralia Katerini este situată la doar 750 km de România şi se mândreşte cu plaje care poartă distincţia Blue Flag pentru servicii de curăţenie şi facilităţi: duşuri, şezlonguri, umbreluţe şi salvamari. În plus, Marea Egee are adâncime mică, numai bună pentru copii. Din Paralia puteţi ajunge şi în oraşul  Salonic renumit pentru preţurile bune la bijuterii şi pentru distracţia la Aquapark Waterland!

Cel mai mic tarif pentru Grecia Insulară este pentru Corfu şi Creta – de la 199 Euro. Toată familia merge în vacanţă cu avionul şi se cazează la Vila Dini situată în staţiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu cu ape de un verde smarald şi numeroase golfuri cu iahturi. Plaja se bucură în zilele toride de răcoarea oferită de plantaţiile de măslini şi portocali. Foarte potrivită pentru o vacanţă în familie este şi Creta, unde Europa Travel oferă cazare în cea mai populară staţiune: Hersonissos. Hotelul Aloi de două stele este situat la numai 250 de metri de plajă şi oferă ospeţilor: piscină, grădină, loc de joacă pentru copii şi  restaurant.

Un sejur în Kos costă de la 256 Euro şi include transportul cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun şi asistenţă turistică. În Kos găseşti tot ceea ce îţi doreşti pentru o vacanţă în familie: întinderi de nisip cu ape binefăcătoare, adevărate SPA-uri naturale, plaje petrecăreţe şi golfuri fermecătoare pentru nudişti. În plus te poţi plimba cu bicicleta dintr-o localitate în alta, relieful insulei fiind foarte prietenos.

Europa Travel este agenţia de turism numărul unu pe low cost în România, a cărei ofertă cuprinde sejururi (în destinaţii precum Grecia, Turcia, Istanbul, Italia, Egipt, Spania, Franţa, Austria), circuite, Revelion, Crăciun, Paşte, litoral România, bilete de avion, cazare hoteluri, carnaval, vacanţe exotice.

Europa Travel a iniţiat proiectul „Toată Europa prin Europa Travel“ (alături de consultantul în turism Ciprian Enea), prin intermediul căruia au fost identificate, documentate, selecţionate şi vizitate cele mai interesante destinaţii din Europa pentru care au fost realizate cele mai bune oferte de turism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter