Obiceiuri de dimineață care îți pot strica toată ziua

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 10:46

Cu toții ne-am obișnuit să facem anumite lucruri de când ne trezim și până punem din nou capul pe pernă, seara. Unele obiceiuri normale îți pot face mai mult rău și îți pot strica o zi întreagă. Află care sunt aceste lucruri, ca să nu le mai faci!

Întârzii alarma

Iar sună ceasul de dimineață și trebuie să te pregătești să pleci la serviciu și ai da orice pentru încă 10 minute de somn. Hei, poți face asta doar prin apăsarea unui buton, însă trebuie să știi că mai mult de obosești decât să te odihnești. Somnul pe care îl ai până la următoarea alarmă nu este calitativ.

Nu folosești cremă hidratantă

Fie că te grăbești sau pur și simplu uiți, și acest obicei este rău, pentru că pielea ta se poate usca pe parcursul zilei și ajungi să arăți obosită și cu tenul care se descuameaza. Cu siguranță nu îți place să te vezi așa în oglindă!

Te machiezi în lumină slabă

Lumina face toată diferența! Ca machiajul să iasă bine, ai nevoie să vezi bine ce culori aplici și în ce cantitate. Preferabil este să ai lumină naturală, dar dacă nu se poate, fă tot posibilul să folosești becuri cât mai puternice.

Nu te trezești din timp

În fiecare zi ar trebui să îți acorzi cel puțin 15 minute doar pentru tine, ca să te răsfeți. Dacă asta înseamnă să te machiezi, să îți alegi o ținută frumoasă sau doar să mai lenevești un pic, ar trebui s-o faci. Cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât vei arăta mai bine și ziua va fi mai… roz.

Nu mănânci micul dejun

De fiecare dată când sari peste micul dejun, pentru restul zilei vei mânca produse nesănătoase și îți va fi aproape încontinuu foame. Acest obicei este nesănătos și pe termen lung, dar și în fiecare zi.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter