O viitoare mămică arată ce înseamnă să fii supusă procesului de fertilizare în vitro

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 19:04
Vestea că vei deveni mama reprezintă o bucurie imensă pentru orice femeie, cu atât mai mult dacă dacă își doreai de mult timp să ai un copil.

Exact cum s-a întâmplat și în cazul lui Tiffany Rex, care a fost nevoită să urmeze tratamente de fertilizare, înainte să rămână însărcinată cu bebelușul mult dorit, o fetiță care se va numi Avery. Tiffany, care urmează să nască în octombrie, a spus că fertilizarea în vitro a fost ultima ei soluție, dar că a meritat efortul cu siguranță.

Dorind să dea speranță și putere femeilor care trec prin același lucru, Tiffany a vrut să sărbătorească faptul că urmează să nască, împărtășind lungul ei drum până să rămână însărcinată.

Femeia a vorbit despre experiența fertilizării în vitro printr-un mesaj emoționant, postat pe Facebook, alături de mai multe imagini sugestive.

„Pentru că mai e puțin până ce o voi naște pe Avery, m-am gândit să vă spun povestea ei. Atât de mulți oameni mi-au vorbit despre experiențele lor după ce am făcut anunțul, încât am vrut să împărtășesc mai multe detalii pentru a da speranță și putere altora.

Sunt foarte recunoscătoare pentru ce ni se întâmplă acum și ne rugăm în continuare pentru cei care sunt la începutul procesului de fertilizare în vitro. Nu este ușor, dar este posibil. Simțiți-vă liberi să mă contactați și să îmi puneți ce întrebări doriți.

Dragă Avery, te-am iubit foarte mult chiar dinainte să fii creată. Abia așteptăm să te ținem în brațe peste opt săptămâni”, a scris Tiffany Rex pe rețeaua de socializare.

Citește și – O britanică a rămas însărcinată la 7 ani după ce a intrat la menopauză

Citește și – S-au chinuit 17 ani să aibă copii. Când nu mai aveau nicio speranță, ea a rămas însărcinată cu sextupleți

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter