O tânără și-a vândut casa pentru inelul de logodnă perfect

De Oana Savin, pe
O tânără susține că ea și logodnicul ei și-au vândut casa pentru a-și putea permite inelul de logodnă „perfect”. Însă de acest inel a râs întregul internet

.

Femeia a postat mândră o poză cu inelul strălucitor pe care îl purta deja pe deget. Nu a specificat cât costă modelul personalizat, dar s-a lăudat cu un „diamant mov” uriaș, sub forma unei flori.

O tânără și-a vândut casa pentru inelul de logodnă perfect

Îmi iubesc inelul. Ca să o iau înaintea comentariilor, DA, este REAL și făcut pe comandă. Ne-am vândut casa pentru a lua inelul perfect. Este un diamant mov, priviți!”, a scris tânăra pe un grup de Facebook.

Dar utilizatorii de pe rețelele de socializare au rămas uimiți de faptul că a mers atât de departe pentru a putea cumpăra acel inel.

De ce ți-ai vinde casa pentru un inel? Mai ales pentru unul care pare a fi parte dintr-un costum de zână”, a scris o persoană.

Vrei un inel care pare scos dintr-o cutie de cereale?”, a comentat un alt internaut.

Ceea ce mă îngrijorează este faptul că inelul tău făcut pe comandă și valorează cât o casă, te strânge atât de tare încât degetul tău și-a schimbat culoarea”, a observat o altă persoană.

O tânără și-a vândut casa pentru inelul de logodnă perfect

Mai târziu, tânăra a afirmat că de fapt nu și-a vândut casa, totul a fost o glumă.

Oamenii chiar cred că mi-am vândut casa… pentru a mă logodi într-un apartament cu acest inel pe care l-am luat dintr-un parc de distracții”, a explicat tânăra amuzată.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter