O nouă stațiune de lux pe litoralul românesc. Unde va fi situată

De Oana Dinu, pe
Un proiect îndrăzneț, aprobat în ultima ședință de Guvern, promite transformarea unei zone sălbatice într-o stațiune de lux pe malul Mării Negre. 

Proiectul „New Costinești” a primit acceptul Guvernului și dacă planurile se vor pune în aplicare, vom avea o nouă stațiune pe litoralul românesc. Pe o suprafață de 800 de hectare, care momentan se află în pustietate, s-ar putea construi patru resorturi de lux, 8 hoteluri de 5 stele, practic, o oază de relaxare și servicii, conform Digi24.

Terenurile se află între Costinești și 23 August, o zonă sălbatică și liniștită, cu țărmul abrupt, mai puțin cunoscută. Dacă s-ar construi 30-40 de hoteluri de înaltă clasă, turismul românesc ar avea viitor, a spus Aurelian Marin, consultant în turism, sursei citate.

Deși proiectul a fost aprobat, autoritățile locale nu au fost c, ba mai mult, reprezentanții primăriei Costinești spun că astfel de planuri sunt ușor de făcut pe hârtie, dar în realitate, lucrurile nu stau chiar așa, ținând cont de faptul că în 2007 s-a discutat despre un proiect asemănător care nu s-a concretizat. Dacă și acesta va avea aceeași soarta, rămâne de văzut.

Citește și: 

Apple pregătește o mare surpriză în luna septembrie. Ce modele de iPhone vor apărea

Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia

Sursă foto: shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter