O femeie a fost arestată în timpul unui concert după ce a îmbrățișat artistul

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 iulie 2018, 11:22
O femeie din Arabia Saudită a fost arestată, după ce a încălcat una dintre interdicțiile majore din această țară. Tânăra s-a aventurat pe scenă și l-a îmbrățișat pe starul de sex masculin în timpul concertului susținut de acesta.

Majid al-Mohandis cânta la un festival din orașul Taif, în momentul în care femeia a fugit pe scenă și l-a luat în brațe, reltează BBC News.

În imaginile video se observă cum personalul de securitate încearcă să ia femeia de pe artist.

Mohandis, denumit și „prințul muzicii arabe”, a refuzat să comenteze acest incident. Cântărețul, născut în Irak și care are și cetățenie saudită, a continuat să cânte în urma incidentului.

Femeile din Arabia Saudită nu au voie să se amestece în public cu bărbați cu care nu se află într-o relație sau pe care nu îi cunosc.

Citește și: Cele mai amuzante întâmplări de la „prima întâlnire”

Această țară are legi stricte privind interzicerea alcoolului, îmbrăcăminte și segregarea de gen.Însă, restricțiile aplicate femeilor care participă la evenimente publice în regat au fost mai relaxate în ultimul an, în cadrul unei serii de reforme efectuate de Prințul Mohammed bin Salman.

Astfel, femeile au primit permisiunea de a participa la concerte și meciuri de fotbal pentru prima dată. De asemenea, regatul arab a găzduit primul show susținut de o cântăreață de sex feminin.

În urmă cu două săptămâni, femeilor li s-a dat voie să dețină permis de conducere.

Citește și: A născut dar nu știa că este însărcinată: „Credeam că sunt grasă”

Pe de altă parte, sunt anumite restricții semnificative care sunt de neclintit, precum codurile de îmbrăcăminte stricte. Tânăra care l-a îmbrățișat pe Mohands purta nigab, o cămașă care lasă la vedere doar ochii.

Potrivit poliției din Okaz, un procuror public o va acuza pe aceasta de hărțuire.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter