O femeie din Florida are 16 copii și arată senzațional la cei 44 de ani. Ce familie frumoasă!

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 17 aprilie 2018, 14:47
Ți se pare greu să crești un singur copil? Nu-ți poți imagina cum ar fi să ai mai mulți? O femeie din Florida are 16 copii și arată senzațional la cei 44 de ani. Ce familie frumoasă!

Familia Reback din North Palm Beach, Florida, este cu siguranță un exemplu pentru noi toți. Au 16 copii, 10 fete și 6 băieți, cu vârste cuprinse între 2  și 22 de ani. Doar 12 dintre ei sunt copiii biologici ai cuplului Lyette (44) și David Reback (49), 4 fiind adoptați, conform mypalmbeachpost.com.

Ei și-au dorit să aibă șase sau șapte copii, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa: “Nu am spus: Hai să avem o duzină de copii. Pur și simplu s-a întâmplat.” Și nu sunt convinși că se vor opri aici.

Locuiesc într-o casă cu trei dormitoare, dintre care unul special pentru băieți și unul pentru fete. Layette se ocupă de educația lor școlară, ceea ce le permite să călătorească acolo unde vor. Dave și fetele mai mari sunt sportivi de elită și concurează la triatlon prin țară. Ei ș-au dus copiii în Africa de Sud, Haiti și Israel.

O femeie din Florida are 16 copii și arată senzațional la cei 44 de ani. Ce familie frumoasă! - familia care sta in living si se uita la televizor

Chiar dacă pare extrem de complicat să ai grijă de atâția copii, la un moment dat 6 dintre ei aveau vârste până în trei ani, pentru ei lucrurile par foarte simple.

Asta pentru că urmează niște reguli bine puse la punct. Fiecare copil are ceva de făcut, unul se ocupă de spălătorie, altul de prepararea micului dejun și a cinei, iar exemplele pot continua.

Dimineața, înainte să-și înceapă activitatea, toată lumea se așează la masă pentru studiul biblic coordonat de Layette. Toți sunt aranjați, îmbrăcați în tema zilei. Asta se întâmplă de când au adoptat: „Când un copil nu arată ca noi, îmbrăcarea este o modalitate de a arăta că toți suntem o singură familie” precizează Layette.

O femeie din Florida are 16 copii și arată senzațional la cei 44 de ani. Ce familie frumoasă! -familia care sta in bucatarie, la masa

Deși multă lume a criticat faptul că au ales să aibă atâția copii, ei nu își fac griji pentru asta. Layette este convinsă că educația pe care le-o dă acasă copiilor îi va ajuta la maturitate să schimbe lumea, să facă ceva bun pentru semenii lor și pentru țară.

Layette Reback este foarte organizată. Pe lângă faptul că este mamă cu normă întreagă pentru atâția copii, își face timp și pentru ea însăși.

O femeie din Florida are 16 copii și arată senzațional la cei 44 de ani. Ce familie frumoasă!

Scrie zilnic pe blogul ei. The Rebacks, și a scris chiar și o carte despre parenting “Please God, Don’t Let Me Screw This Up!” (Te rog, Doamne, nu mă lăsa să o dau în bară!). Și ea aleargă la maraton atunci când… nu e însărcinată.

Deși într-o casă cu copii mici murdăria este inevitabilă, Layette nu s-a speriat și a ales să decoreze încăperile în culori deschise. Canapelele ei sunt roz deschis și galben palid.

Dar cel mai interesant este faptul că este mereu aranjată, își alege cu grijă ținutele, se coafează și se machiază. Cum face toate astea? Prin rugăciune, mărturisește Layette.

Citește și: 

Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

De ce oamenii inteligenți sunt nefericiți

Sursă foto: northfoto.com


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter