Ce detalii nu observă bărbaţii niciodată

De Sandra S., pe

Bărbaţii în general nu sunt foarte atenţi la detalii, de aceea nici că le observă. Poate suna clişeic dacă partenerul tu nu observă din prima că te-ai tuns sau că ţi-ai luat pantofi noi, însă este adevărat. Vezi şi alte lucuri de care ei nu bagă de seamă!

O geantă nouă

Ei nu poartă genţi, nici n-au nevoie de ele pentru că au buzunare şi oricum nu iau cu ei multe lucruri oriunde s-ar duce. Aşa că dacă nu îi interesează genţile, de ce ar mai fi atenţi la aceste accesorii atât de importante pentru femei?

Picioare neepilate

Atât timp cât nu te laşi să ajungi mai ceva ca omul din junglă, sigur că iubitul tău nu va observa că nu te-ai epilat pe picioare. Oricum, asta contează mai puţin, mai ales dacă apari în pielea goală în faţa lui.

Nuanţă nouă de ruj

Sau de gloss sau orice produs pe care îl aplici pe buze. Dacă nu are o culoare puternică ce iese în evidenţă şi într-o cameră mai puţin luminată, probabil că nu va observa că ţi-ai schimbat rujul.

Un blush nou

Dacă bărbaţii ştiu ce este acela un ruj, nu înseamnă că ştiu mai departe să numească toate produsele tale de machiaj din geantă. Dacă nu observă că te-ai dat cu blush sau că nu te-ai dat, nu ar trebui să te îngrijorezi.

Părul de pisică de pe haine

Chiar dacă te străduieşti să-ţi cureţi hainele de păr, tot mai ajung câteva fire pe bluze şi pe pantaloni. Dar este în regulă, pentru că iubitul tău oricum nu e atent la astfel de detalii.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter