Noul sezon MasterChef: Vezi cât de amuzantă va fi prima ediţie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:18

Îndrăgitul show culinar MasterChef revine în această seară. Află de ce se vor amuza copios cei trei membri ai juriului şi ce preparat tradiţional românesc îi va impresiona cel mai tare.
Juriul format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu revine în această seară pe micile ecrane, in cel de-al doilea sezon MasterChef .
Din promo-urile difuzate în ultimele zile am aflat că cei trei chefi se vor distra copios în prima ediţie a noului sezon, vor fi puternic impresionaţi de nişte preparate exotice, dar vor avea parte şi de câteva surprize neplăcute.
Cum Chef Florin Dumitrescu a anunţat recent că va fi tătic, oare membrul juriului îşi va arăta o nouă faţă, mai sensibilă şi îngăduitoare, sau venirea pe lume a primului său copil nu înseamnă că va fi mai blând cu concurenţii?
Citeşte şi Chef Florin Dumitrescu este „Bărbatul lunii martie” în revista UNICA
Astfel, noul sezon aduce şi o premieră pentru cei trei juraţi: acestia se vor afla in fata unui preparat pe care nu l-au mai gustat niciodata in viata lor, astfel ca momentul respectiv va fi cu adevarat de senzatie. Despre ce preparat este vorba si, mai ales, daca cei trei jurati vor fi impresionati si vor da votul de incredere pentru aceasta mancare, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in prima editie din sezonul doi.
Vedeţi ce legătură este între cei trei juraţi şi varza călită cu mămăliguţă, ce îl face pe chef Sorin Bontea să râdă cu lacrimi sau care este preparatul pe care niciunul dintre cei trei nu l-a gustat vreodată, în noua ediţie a celui de-al doilea sezon MasterChef.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter