Natalia Selegean, schimbare de look pentru primul ei videoclip

De Diana Zagrean, pe

Pentru filmarea primului său clip, soțul a stat lipit de ea timp de două zile și două nopți.Natalia Selegean a suferit o schimbare de look pentru primul ei videoclip
În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, se pregătește de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor își lansează la începutul săptămânii viitoare primul său clip. Emoțiile sunt mari, nerăbdarea, de asemenea. Pentru primul său clip, Natalia Selegean a filmat 2 zile și 2 nopți într-un mall din Oradea.
Artista este obișnuită cu filmările lungi, dar frumoase, însă de data aceasta a avut cele mai mari emoții. O dată pentru că de mult își dorea realizarea primului single, dar și pentru că…soțul ei a fost mereu alături de ea și a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Alintul soțului a ajutat-o să uite de emoții, de altfel, acesta fiind și motivul pentru care Nati și-a dorit suportul soțului. Totul a ieșit foarte bine, se pare că nimic nu a fost în zadar.
Natalia Selegean, schimbare de look pentru primul ei videoclip
Nati se pregătește acum de lansarea primului său single și, de asemenea, de lansarea primului videoclip. Alături de echipaei, orădeanca și-a creatun super look, dar deocamdată nu dă niciun detaliu despre piesă.
Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Polițista din Oradea i-a cucerit pe români cu forța vocii sale. În prezent, Natalia lucrează la primul său album, primul single urmând a fi lansat foarte curând în luna decembrie. În continuare, artista este polițistă în Oradea.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter