Motivul incredibil pentru care o femeie din America a chemat poliția VIDEO

De Oana Savin, pe
Un filmuleț realizat în Statele Unite ale Americii a provocat indignare pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum o femeie a chemat poliția deoarece o tânără de culoare s-a adăpostit de ploaie pe scările clădirii în care ea locuia, în timp ce aștepta un Uber.

Darsell Obregon a filmat-o pe femeie albă în momentul în care a sunat furioasă la poliție și spunea că „stă pe proprietatea ei”. În același timp, tânăra de culoare afirma că doar se adăpostește până îi ajunge mașina, notează Metro.

Incidentul a avut loc într-o zonă bogată din cartierul Brooklyn.

M-am adăpostit pe scările imobilului din cauza ploii și am chemat un Uber. Peste doar trei minute a apărut o tânără care locuiește acolo. A deschis ușa și mi-a zis că nu pot sta acolo”, a povestit Darsell pe Facebook.

Femeia, identificată ca Arabella Juniper Torres, i-a cerut să plece.

I-am spus că nu mă mișc până nu ajunge Uberul, așa că a sunat la poliție”, a continuat femeia.

În filmuleț Torres se aude spunând polițiștilor: „Trimiteți un ofițer pentru că acum mă înregistrează. Îi tot spun să plece și ea mă ignoră”.

Citește și: Bărbat arestat pentru abuz psihologic, după ce i-a interzis iubitei să folosească rețelele de socializare

Ea o descrie polițiștilor pe Darsell ca fiind de „50 de ani, plinuță și neagră”.

Nu o cunosc deloc și de aceea o vreau plecată de pe proprietatea mea. Suntem proprietarii clădirii”, se mai aude spunând Torres.

Într-un alt filmuleț, realizat după venirea Uber, Torres îi spune persoanei de la telefon: „încearcă să plece”, după care se adresează șoferului mașinii: „Dacă pleci undeva vei comite aceeași crimă să știi”.

Înregistrările au provocat revoltă pe rețelele de socializare, fiind unele din multele filmulețe în care oamenii cheamă poliția pentru oamenii de culoare, fără niciun motiv serios.

Citește și: Un cuplu de pensionari a câștigat 65 milioane de euro la loterie

În luna iunie, o femeie a chemat poliția pentru că o fetiță de opt ani de culoare vindea sticle de apă în apropierea casei sale.

În filmulețul realizat de verișoara fetiței, femeia poate fi auzită când le spune polițiștilor că cineva „vinde apă în mod ilegal”.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter