Motivul impresionant pentru care un bătrân ia lecții de machiaj

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 07 noiembrie 2017, 18:30
Dacă până acum nu credeai în dragoste adevărată, este suficient să îi privești pe Brian și pe Jean. Cuplul de bătrâni a devenit celebru pe Internet, după ce s-a aflat motivul pentru care Brian își însoțește mereu soția la magazinul de cosmetice.

Recent, cei doi soți au fost împreună la doctor și au aflat că Jane va rămâne oarbă cât de curând. După ce a aflat că soția lui își va pierde vederea în totalitate, bărbatul a decis să ia lecții de make-up pentru a-și putea machia soția, atunci când ea nu va mai putea.

Brian și Jean merg deseori împreună la un magazin de cosmetice, iar un angajat le-a împărtășit povestea emoționantă pe o rețea de socializare, spunând că „acesta este unul dintre motivele pentru care își iubește meseria atât de mult”.

„Jean și Brian sunt doi clienți loiali. Brian este la a patra lecție de machiaj. Vrea să învețe cum să își machieze soția, care este pe cale să își piardă vederea. Un cuplu minunat care trăiește viața la maxim”, a scris vânzătorul Scott Summers pe contul său de Twitter, alături de o fotografie a cuplului.

Postarea a devenit virală în mediul virtual, fiind distribuită de sute de mii de ori.

Citește și – Gestul emoționant pe care un bătrân îl face zilnic pentru soția lui bolnavă

Citește și – Își vedea tatăl purtând mereu același tricou vechi de 20 de ani. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter