Moduri ingenioase în care să foloseşti camera telefonului tău mobil

De Sandra S., pe

Ai un telefon mobil pentru că este mai simplu să comunici cu prietenii, familia şi colegii de serviciu. Camera foto, de asemenea, este foarte folositoare – poţi surprinde momentele importante din viaţa ta. Vezi şi alte moduri ingenioase în care să-ţi foloseşti camera telefonului mobil, toate ca să-ţi faci singură viaţa mai uşoară!

Pentru cumpărături

Atunci când mergi la cumpărături, chiar dacă îţi faci listă, există posibilitatea să iei produse în plus sau să uiţi să cumperi altele. O poza cu rafturile frigiderului te va ajuta să-ţi aminteşti exact ce îţi trebuie. La fel poţi face şi cu dulapurile de bucătărie sau chiar cu cămara.

Poze din împrejurimi

Dacă te afli într-un oraş în care n-ai mai fost sau eşti plecată din ţară, fă poze împrejurimilor hotelului tău. Astfel, chiar dacă uiţi numele străzii sau al hotelului, imaginile te pot ajuta să-ţi găseşti drumul înapoi.

Maşina în parcare

Cui nu i s-a întâmplat să-şi piardă maşina în parcare? Ai uitat numărul la care ai parcat, litera sau chiar etajul? Soluţia e în mâna ta! Înainte să pleci de lângă maşină, pozează rândul, numărul, litera, poate şi etajul la care ai parcat. Aşa nu vei mai petrece minute preţioase căutându-ţi autovehiculul.
Vezi şi alte moduri în care să-ţi foloseşti camera telefonului mobil în videoul de mai jos:

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter