Miss World 2017: o indiancă este cea mai frumoasă femeie din lume

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 noiembrie 2017, 13:17
Sâmbătă, 18 noiembrie, a avut loc celebrul și mult așteptatul concurs internațional de frumusețe, Miss World 2017. Evenimentul, a cărui primă ediție a avut loc în 1951, s-a desfășurat anul acesta la Sanya, în China, iar marea câștigătoare a trofeului Miss World 2017 și a titlului de cea mai frumoasă femeie din lume este Manushi Chhillar, o studentă de 20 de ani din India.

Cu această ocazie, trofeul Miss World se reîntoarce, după 17 ani, din nou în India, reușind, astfel, să egaleze Venezuela, o țară care, de asemenea, este recunoscută în istoria concursului grație frumuseții de care au dat dovadă concurentele de-a lungul timpului.

Miss World 2017 India

Sunt atât de fericită că mi-am făcut mândră ţara şi sunt foarte încântată să încep o nouă călătorie! Mulţumesc tuturor pentru toate urările, înseamnă foarte mult pentru mine„, – a fost mesajul postat de câștigătoarea mult râvnitului trofeu pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, imediat după ce a primit coroana Miss World 2017, aceasta a declarat pentru indiatimes.com: “Când au anunțat câștigătoarea și am auzit India eram în extaz. Mi-au trebuit câteva secunde să pot reacționa. Este un moment când vrei să râzi și să plângi în același timp. Acesta a fost visul meu dintotdeauna, să aud că India este câștigătoare. A fost cel mai fericit moment din viață mea.

Citește și – Cine va reprezenta România la Miss World 2017

Citește și – Cel mai frumos băiețel din lume este un român din Medgidia. Iată cum arată Mario Fabian!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter