Ministrul ucrainean al culturii, critici la adresa serialului „Emily in Paris”

De Unica.ro, pe

Oleksandr Tkachenko, ministrul ucrainean al culturii, s-a arătat indignat de modul în care a fost portretizat un personaj feminin din Kiev în serialul realizat de Netflix, „Emily in Paris”.

Ministrul ucrainean al culturii, Oleksandr Tkachenko, a transmis o plângere către Netflix după apariția sezonului doi al serialului „Emily in Paris”. Acesta a considerat drept ”jignitoare” descrierea personajului Petra, o tânără de origine ucraineană, interpretată de actrița Daria Panchenko.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Mihaela Bilic: Cum ne revenim după excesele alimentare făcute de sărbători

Mesajul surprinzător pe care îl trimite o femeie supraponderală celor care îi critică greutatea

„Emily in Paris” stârnește din nou critici

În Emily in Paris, avem o imagine caricaturală a unei femei din Ucraina care este inacceptabilă. Este și jignitoare”, a scris Oleksandr Tkachenko pe platforma Telegram.

„Așa sunt văzuți ucrainenii în străinătate?”, a adăugat oficialul, potrivit Libertatea.ro.

În episodul patru, personajul principal al serialului, Emily (Lily Collins), se împrietenește la cursurile de limba franceză cu Petra, o tânără din Ucraina. Cele două merg într-un magazin de lux din Paris, iar Petra fuge cu hainele pe care le-a probat, în loc să plătească. Mai mult, aceasta este potretizată ca având gusturi proaste în materie de modă și cu frica de a nu fi deportată.

Modul în care este portretizată Petra în episodul patru din sezonul doi este rușinos și scandalos, a scris și o femeie de origine ucraineană, care trăiește în Franța.

Serialul care a stârnit critici de la apariția primului sezon

Nu este prima oară când serialul produs de Darren Star, cel care a produs și serialele Sex and the City și BH 90210, stârnește controverse.

După lansarea primului sezon, a existat un val de critici, în special în rândul francezilor, cu privire la modul în care este prezentat Parisul, precum și caracterul locuitorilor săi.

Între berete, rochiile de cocktail și străzile impecabile, parizienii au recunoscut cu greu viața lor de zi cu zi, a scris RTL, postul de radio francez, după apariția serialului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter