MasterChef începe mâine la Pro Tv

De PR, pe

Marţi, 20 martie, de la 20.30 la Pro Tv debutează cel mai spectaculos show culinar al momentului, “MasterChef”, o competiţie fără precedent în care bucătari amatori se vor remarca prin talentul,
creativitatea şi priceperea lor, dar şi prin preparate de excepţie. Din cei aproape 2000 de concurenţi care s-au prezentat la preselecţiile organizate în Bucureşti, numai 150 au trecut în etapa următoare a show-ului: întâlnirea cu juriul în platoul “MasterChef”.
În prima ediţie a show-ului cei trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlatescu, se vor întâlni cu o parte dintre cei 150 de pretendenţi la titlul de “MasterChef”. Miza este mare – şorţul MasterChef şi intrarea în următoarea faza a competiţiei, iar selecţia una foarte dură.

De la studenţi la angajaţi în domeniul vânzărilor sau publicitate, la casnice, profesori, farmacişti sau artişti, cei care au ajuns la întâlnirea cu juriul au dat tot ce au avut mai bun pentru a le arăta că merită sa intre în acest concurs, care aduce câştigătorului premiul cel mare de nu mai puţin de 50.000 de euro.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter