Uite cum are grijă o mamă fără mâini de copilaşul ei! Video emoţionant

De Geo Berciu, pe

Orice mamă îţi va spune că este dificil să creşti un copil, însă eforturile acestei femei fără mâini, care îşi creşte pruncul ajutându-se doar de picioare sunt un exemplu pentru a demonstra că nimic nu este prea greu atunci când vrei.



Barb Guerra s-a născut normală, însă un accident de la vârsta de doi ani a lăsat-o  fără mâini. În ciuda acestui handicap, ea încearcă din răsputeri să ducă o viaţă obişnuită. Mark, soţul ei, a fost cel care a descoperit frumuseţea şi bunătatea celei care se descurcă acum doar cu picioarele. „Mă impresionează cu personalitatea ei, cu frumusețea ei și prin modul în care are grijă de ea”.

După ce cuplul s-a căsătorit s-au gândit, firesc, la mărirea familiei. Apărea însă o problemă: cine ar fi avut grijă de bebeluş? Femeia fără mâini a dovedit însă că nimic nu o poate împiedica să-şi cresacă copilul şi se poate descurca în orice situaţie. „Eu ştiam că pot să am grijă de el, dar când este vorba de un nou-născut de care trebuie să ai grijă 24 de ore pe zi, şapte zile pe săpămână, e foarte greu”, spunea Brab la puţin timp după naştere.

Ceea ce impresionează însă la acestă mămică extraordinară este dexteritatea incredibilă cu care  îndeplineşte cele mai delicate sarcini, dar şi dragostea pe care o pune în orice contact cu copilul ei. Şi, ca şi cum eforturile pe care le face cu creşterea copilului nu sunt suficiente, Barb se ocupă, ca orice gospodină, de casă: spală, calcă, găteşte şi, în plus, are şi o mică afacere de care se ocupă.

Cu toate lucrurile uimitoare pe care face, cel mai remarcabil dintre toate este că niciodată, nici măcar o singură dată, nu s-a dat bătută, principiile ei de viaţă fiind demne de urmat: „Aş dori să-i încurajez şi pe alţi oameni, să ştie că mereu există un drum, există o cale. Nu trebuie să stai pe scaun şi să-ţi plângi de milă. Trebuie să te ridici şi să-ţi trăieşti viaţa din plin, la fel ca oricine altcineva”.
Între timp, băieţelul lui Barb Guerra a crescut sub stricta ei supraveghere, iar ea a reuşit să câştige numeroase concursuri de fitness, domeniul în care a devenit şi antrenoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter