Ce spune Loredana despre controversele legate de „Viva Mamaia”

De Unica.ro, pe

Plină de energie precum noul hit lansat, Loredana le-a făcut în această dimineaţă o vizită şi o cântare pe măsură lui Gicu şi lui Nicolai la Alarma ProFM, împreună cu Agurida. Artista a povestit despre piesa “Viva Mamaia”, devenită deja controversată şi despre apariţia primarului Radu Mazăre în videoclip.
Mie mi se pare interesant ca mai poti crea controverse intr-o lume in care totul pare atat de redundant si rutina ne stapaneste mai mult decat praful de pe strada. Iar daca nu apare si el inseamna ca nu e Mamaia, nu? Pana la urma el a reinventat aceasta statiune si bineinteles, a relansat-o”. Si pentru a implica ambele parti in discutie, Dj-ii ProFM l-au sunat si pe Radu Mazare, care a intrat in direct la Alarma ProFM si a povestit ca totusi de cantat nu s-ar apuca, dar i-ar placea sa faca filme.
Loredana a fost foarte mandra ca “de curand Mamaia a luat premiu pentru cea mai tare statiune din Europa, la Cannes si vreau sa va zic ca la Mamaia sunt mai multe cluburi ca la Ibiza”.
Gicu si Nicolai au discutat cu Lori si despre cum a luat nastere aceasta piesa, despre alte controverse, legate de compozitia ei, iar artista a lamurit totul. “Acest cantec l-am descoperit acum un an de zile, mi l-a cantat chiar cel care l-a scris, e vorba de Tonči Huljić, un compozitor croat cu care m-am cunoscut prin niste prieteni comuni din Croatia. El a scris pentru filme si pentru seriale, are cateva piese numarul 1 in Billboard deci este un super compositor, unul dintre cei mai mari si valorosi din Europa si din Balcani. E la nivelul lui Goran Bregovic cu care este si prieten. Mi-a pus mai multe cantece, si printre care si aceasta piesa, “Delirium Tremens”, care mi-a placut foarte tare. Atunci cand Radu Mazare mi-a propus sa fac un imn pentru statiunea Mamaia, eu lucram deja la o varianta in limba romana a acestei piese”, a detaliat Loredana, spunand ca pe prima varianta a piesei a inregistrat-o la Belgrad, chiar in studioul lui Bregovic, impreuna cu Huljić.
“Viva Mamaia” a fost apoi finalizata in Romania, Loredana invitandu-i si pe Velea si pe Cabron sa cante cate o strofa.
La finalul emisiunii, Loredana a cantat live  imnul statiunii Mamaia si a improvizat si o dedicatie muzicala pentru “Gicu si Nicu”, la ProFM.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter