LooLoo Kids este primul canal din România care a câștigat „butonul de diamant”, din partea Youtube

De Ioana Tătaru, pe
„LooLoo Kids” este primul canal de YouTube din România și din regiunea Europei Centrale și de Sud-Est care primește distincția „butonul de diamant”. Distincția este acordată doar celor care depășesc 10 milioane de abondați!

Canalul „LooLoo Kids” are peste 13 milioane de abonați

Doi soți din Iași, Alexandru și Cristina, au creat „LooLoo Kids”, canalul internațional pentru copii, cu cântece și animații 3D. Canalul se adresează unui public global și conținutul este oferit în 7 limbi, engleză, română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă și lituaniană, alte trei – franceză, germană și italiană, fiind în pregătire. LooLoo Kids găzduiește 100 de cântece originale pentru copii, în total 230 de minute de animație 3D. Lansat în 2014, canalul are în prezent peste 13 milioane de abonați și mai mult de 5 miliarde de vizualizări. Alexandra și Cristina sunt primii din sud-estul Europei care primesc butonul de diamant de la Youtube. Totul a pornit acum 6 ani, cu un canal românesc, numit „Tralala”. Canalul a avut mare succes, iar cei doi au decis să facă un proiect mai mare, internațional: canalul „LooLoo Kids”, care acum a primit cea mai importantă disctincție din partea Youtube: butonul de diamant.

„Succesul și feedbackul nemaipomenit pe care l-am primit lansând „TraLaLa” ne-a încurajat să dezvoltăm „LooLooKids”, canalul nostru de entertainment în limba engleză. Butonul de diamant acordat acum de Youtube reprezintă o certificare a calității, o încurajare, dar și o mare responsabilitate pentru că lunar animațiile și muzica noastră distreză și educă peste 120 de milioane de copii din lumea întreagă. Copii pe care ni-i dorim mai fericiți!”, a declarat Alexandru Bardan, CEO LooLooKids.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter