Foto: iubitele lui George Clooney, chelneriţe şi luptătoare

De Nicoleta Galeteanu, pe

Actriţe, fotomodele, chelneriţe sau cântăreţe, toate au trecut prin patul celui mai iubit burlac de la Hollywood, irezistibilul George Clooney. La numai o lună de la…
 …despărţirea de Elisabetta Canalis, Clooney şi-a găsit o nouă iubită, în persoana unei foste luptătoare de wrestling.

Vezi cum arată George Clooney la 50 de ani.

Prolificul actor, în vârstă de 50 de ani, se poate lăuda cu un palmares de cuceriri care se apropie vertiginos de numărul filmelor în care a jucat, filmografia actorului, se ştie, nefiind deloc una modestă.

Nu mai puţin de 25 de femei i-au trecut prin pat actorului, care a declarat, în nenumărate rânduri, că nu se va mai căsători niciodată.  

Presa speculase totuşi că superbul model Elisabetta Canalis îl va face pe actor să se răzgândească. Drept urmare, cei doi s-au despărţit, după, probabil, cea mai lungă relaţie a actorului din ultimii ani.

Însă actorul pare să nu sufere deloc după despărţiea de frumoasa italiancă. Burlacul şi-a găsit alinarea în braţele lui Stacey Keibler (31 de ani), fostă luptătoare profesionistă de wrestling şi actriţă, pe care, potrivit presei străine, Clooney o cunoaşte de mai mulţi ani.

Stacey Keibler a luptat în campionatele World Wrestling Entertainment şi a participat, printre altele, la show-ul american „Dancing with the Stars”.

Foto: iubitele lui George Clooney, chelneriţe şi luptătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter