Cele mai bizare întâmplări petrecute în avion

De Nicoleta Galeteanu, pe

De la pierderea bagajului sau anularea zborului şi până la pasagerii care sforăie, călătoria cu avionul îţi poate rezerva variate motive să ajungi acasă cu nervii la pământ…
 …Dacă nu îţi sunt străine astfel de scenarii, data viitoare poţi fi martora unui spectacol de divertisment cu totul inedit.

Gerard Depardieu, actorul francez care a urinat pe coridorul avionului, nu este singurul artist care a oferit un moment penibil-amuzant într-un avion. Recent, pasagerii unei curse Moscova – Londra, au fost spectatori la un show de striptease live neprevăzut.

Striptease în avion

Suferind probabil de fobie de zborul cu avionul, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Rusia, a încercat să îşi depăşească frica de înălţime cu câteva pahare de alcool. Metoda s-a dovedit eficientă, căci femeia a recăpătat curajul necesar şi în plus şi ceva exces de zel, oferind pasagerilor un dans provocator de striptease, mai ceva ca în „Dirty dancing”.

Chiar dacă bărbaţii s-au simţit probabil în al nouălea cer ca spectatori la un astfel de one-woman show incendiar, echipajul avionului a hotărât să anuleze totuşi zborul, astfel că avionul s-a întors din nou pe aeroportul din Domodedovo de unde decolase.

„Femeia se afla în stare de ebrietate şi deranja pasagerii, luandu-le paharele şi dansând erotic”, a declarat un oficial al poliţiei. Aceasta a fost transportată la un spital pentru examinări medicale, iar medicii au constatat că femeia este bine, „poate doar un pic cam beată”.

A născut în avion

La un moment mai puţin obişnuit au luat parte şi pasagerii unei curse Africa – Madrid. Aceştia au devenit moaşe fără voie, după ce au asistat la o naştere în timpul zborului, când avionul se afla la 10 mii de metri deasupra solului.

Întâmplător, printre pasageri se aflau o moaşă şi un medic pediatru care au ajutat-o pe femeie să nască o fetiţă perfect sănătoasă de trei kilograme.

Deşi în mod normal femeilor însărcinate le este recomandat să călătorească cu avionul, nu este singura pasageră care a născut la înălţime.

Sex în avion

De la bar de striptease la salon de naşteri, aeronava pare să fie un spaţiu versatil pentru pasageri, dar şi pentru echipaj, care au găsit că este un cadru destul de intim pentru o partidă de sex.

Un ziar chinez a intrat în posesia unei fotografii cu un pilot şi o stewardesă care se iubeau taman în cabina aeronavei. Mai precis, stewardesa îl satisface oral pe pilot.

Pilotul în cauză a recunoscut autenticitatea fotografiei, dar s-a supărat însă pentru că poza a fost furată din calculatorul său personal.

Box în avion

Nu în ultimul rând, un avion american a ţinut locul unui ring de box anul acesta, când doi pasageri s-au luat la bătaie la bordul aeronavei, după ce unul dintre ei şi-a lăsat scaunul pe spate lovindu-l pe celălalt.

Pilotul a anunţat un „atac” la bord, astfel că aeronava a fost escortat numaidecât pe aeroportul Dulles International de langa Washington, de două avioane F-16.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter