Curtea de Apel din Paris a confirmat că actorul Gérard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru „viol” și „agresiuni sexuale”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 10:34

Curtea de Apel din Paris a confirmat punerea sub acuzare a actorului Gérard Depardieu pentru „viol” şi „agresiuni sexuale”.

Procurorul general de la Curtea de Apel din Paris a confirmat, joi, 10 martie, punerea sub acuzare a actorului Gérard Depardieu pentru „viol” şi „agresiuni sexuale”, în urma plângerilor făcute de actriţa Charlotte Arnould.

Celebrul actor, în vârstă de 73 de ani, a cerut în mai 2021 anularea rechizitorului privind aceste fapte, dar instanța ar fi găsit dovezi care susțin acuzațiile.

Camera de instrucţie consideră astfel că există, în acest stadiu, indicii grave sau concordante care justifică faptul că Gérard Depardieu rămâne sub anchetă, a declarat Rémy Heitz, care a mai spus că „dosarul se întoarce la judecătorul de instrucţie pentru investigaţii suplimentare”, potrivit news.ro.

Aflată la Curtea de Apel, actrița a spus că nu dorește să facă vreo declarație.

Charlotte Arnould, acuzații grave împotriva lui Gérard Depardieu

Actriţă, muziciană şi dansatoare, Charlotte Arnould a depus o plângere împotriva lui Gérard Depardieu, la finalul lui august 2018, în Bouches-du-Rhône. Aceasta a susținut că a fost violată de două ori în apartamentul actorului, situat în Paris.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină într-un container de plastic care s-a răsturnat pe șosea

Bianca Drăgușanu, dezamăgită de unele dintre cadourile primite de ziua ei de naștere

Cum a aflat un ucrainean că familia lui a fost ucisă de soldații ruși

Actorul a fost pus sub acuzare pe 16 decembrie 2020 și ar fi fost audiat pe fond de judecătorul de instrucţie. Gérard Depardieu a negat faptele și a fost lăsat în libertate fără control judiciar.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter