Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

De Mădălina Manole, pe
Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România, va avea premiera sâmbătă, 21 aprilie, în parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei.

#Instafestival se alătură cu această ocazie unui fenomen mondial cu evenimente specifice, precum Instameet-urile, iar în România peste 200 de creatori de conținut se vor reuni pentru a-și expune creațiile. Creativitatea transpusă în fotografiile participanților va fi premiată de către organizatori.

„Creatorii de conținut vin cu un nou vibe și o atitudine pozitivă care ne demonstrează ca avem toate motivele să fim mai activi și mai implicați în comunitățile din care facem parte. Acest #Instafestival este și un semn de recunoștință, dacă vreți, atât din partea partnerilor, cât și din partea întregii comunități pentru pasiunea pe care au dezvoltat-o și felul în care reușesc să ne încânte și să ne motiveze să apreciem mai mult unele momente din viața noastră.” – a declarat Adrian Dan, inițiatorul evenimentului #Instafestival.

Evenimentul va începe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la locație (ora 14:00), acolo unde participanții se vor bucura de concerte acustice susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus. Atmosfera va fi întreținută și de un DJ, Gabriel DT.

Citește și – Instagram îşi schimbă politica datelor în urma scandalului Facebook

Citește și – Instagram introduce o nouă funcție, după modelul Facebook

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter