Decor de poveste la o grădină zoologică. S-au folosit peste 3 milioane de beculețe

De Unica.ro, pe
O grădină zoologică din California a fost transformată în tărâmul lui Moș Crăciun. Un spectacol de lumini, cu peste 3 milioane de beculețe a creat o atmosferă magică. 

Un traseu de aproape 2 kilometri, iluminat cu peste 3 milioane de beculețe în toate culorile. Asta pot găsi turiștii care vizitează în această perioadă grădina zoologică CALM din orașul californian Bakersfield. Priveliștea este una de poveste, iar decorul s-a clasat pe locul 9 în topul celor mai reușite decorațiuni de Crăciun din Statele Unite, în acest an.

Citește online gratuit numărul de ianuarie al revistei Unica

Toate biletele sunt vândute aproape în fiecare seară, iar banii se strâng într-un fond pentru protecția animalelor care sunt adăpostite aici.

„Este cea mai mare strângere de fonduri din acest an. Dacă nu am fi putut să facem asta, grădina zoologică s-ar fi descurcat foarte greu, așa că am reușit să adunăm fonduri și să facem lucruri care ne vor permite să susținem animalele și să susținem și centrul de reabilitare a animalelor sălbatice”, a spus Meg Maitland, directorul grădinii zoologice, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: „Tramvaiul de Poveste” va circula în București de sărbători. Ce traseu are

„Am văzut familii râzând, copii arătând către diverse „exponate”, mai ales spre cele noi, care vor rămâne în amintire, în special într-un an ca acesta. E minunat să știi că oamenii ies în natură, evadează aici, chiar dacă e pentru câteva ore în care se bucură de timpul petrecut împreună”, a spus și Josh Barnett, designer-ul care a creat spectacolul de lumini.

Vizitatorii se pot bucura de peisajul feeric până în a doua zi a noului an.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter