Inedit: Cele mai ciudate vacanţe

De Diana Zagrean, pe

De la vacanţe alături de sirene, până la vacanţe în spaţiul cosmic, oamenii îşi aleg cele mai bizare destinaţii. Iată care sunt cele mai ciudate vacanţe din lume.
Vacanţă unde înoţi cu porci
Dacă înotul alături de delfini este prea clasic şi chiar depăşit, puteţi încerca inotul alături de porci. Însulele Bahamas oferă o astfel de distracţie, iar singura grijă va fi să nu discutaţi despre fripturi şi proţap de faţă cu vecinii de bazin.
Inedit: Cele mai ciudate vacanţe
Vacanţă subacvatică
Un aventurier australian a încercat o variantă de vacanţă extremă, supravieţuind două săptămâni într-o peşteră subacvatică. El a produs energie electrică cu ajutorul unei biciclete şi aer cu ajutorul algelor umezite în propria urină. Ca şi vacanţa în jurul lunii, această opţiune inedită de concediu nu este pentru oricine.
Inedit: Cele mai ciudate vacanţe
Vacanţă pe Lună
O companie aeriană oferă posibilitatea unor călătorii în jurul lunii, care durează şapte zile. Cei care se înscriu în program trebuie să se antreneze timp de patru luni în centrul pentru astronauţi Yuri Gagarin din Rusia. Un loc într-o astfel de vacanţă costă 100 de milioane de dolari.
Inedit: Cele mai ciudate vacanţe

Vacanţă cu sirenele
Statul american Florida are o atracţie turistică cel puţin neobişnuită: un parc acvatic cu sirene. Parcul este construit pe un vechi izvor natural, iar vizitatorii se pot plimba printre sirene şi peşti fără să se ude, datorită tunelului construit sub apă. Sirenele distrează turiştii cu dansuri sincron şi bălăceală cu lamantini, animale acvatice considerate drept sursă a miturilor cu sirene.
Inedit: Cele mai ciudate vacanţe
Vacanţă de şeic
Dacă aveţi un buget de vacanţă de 1 milion de dolari şi nu ştiţi ce destinaţie să alegeţi, încercaţi Abu Dhabi. Staţiunea Emirates Palace oferă un pachet turistic atractiv la doar…1 milion de dolari. Pachetul include plimbări cu şoferul personal în limuzina Maybach pusă zilnic la dispoziţie, avion de lux, tratamente spa zilnice, o călătorie până în Iran cu avionul privat unde veţi putea alege modelul pentru propriul covor persan ţesut manual de unul dintre cei mai apreciaţi artizani locali şi o călătorie de o zi în Bahrain, pentru o „experienţă la adâncime”.
Foto:Thinkstockphotos, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter