Inedit: Top 5 hoteluri ciudate din lume

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 14:38

Unităţile de cazare pot fi de lux, sărăcăcioase sau foarte speciale. Aceste 5 hoteluri sunt pur şi simplu..ciudate, fie prin amplasare, fie prin materialele din care au fost construite. Iată cae sunt cele mai ciudate 5 hoteluri din lume.
Hôtel de Glace (Canada)
Demn de o adevărată Crăiasă a Zăpezilor, hotelul canadian este realizat în întregime din gheaţă şi zăpadă. În fiecare an, hotelul trebuie reconstruit şi durează cam 5 luni să fie ridicat din nou şi 500 de tone de gheaţă, respectiv 15.000 tone de zăpadă.
Jumbo Hostel (Suedia)
Unul dintre cele mai ciudate locuri pentru a-ţi deschide un hotel este, cu siguranţă, acest Boeing 747. Situat chiar pe aeroportul Arland, din Stockholm, hotelul are 25 de camee complet echipate şi utilate.
Everland (Franţa)
Acest hotel este, de fapt, o singură cameră mobilă, care se plimbă, în funcţie de dorinţele clienţilor care îşi permit o noapte aici, pe acoperişurile din Paris.
Sala Silvergruva (Suedia)
Hotelul acesta este format tot dintr-o singură cameră, doar că este amplasat într-o mină de argint din Suedia. Singura problemă este că dacă aveţi obiceiul să mergeţi noaptea la baie, trebuie să aveţi grijă să nu vă pierdeţi prin infinetele tuneluri de unde, pe vremuri, minerii scoteau tone de argint.
Das Park Hotel (Austria)
Camerele acestui hotel neobişnuit sunt făcute din ţevi de beton, precum cele pentru canalizare, din marile oraşe. Se numeşte Hotelul Parc datorită amplasării ţevilor într-un parc. Fiind şi o operă de artă, hotelul nu oferă foarte multă intimitate, ceea ce înseamnă că deşi beneficiaţi de o privelişte superbă asupra parcului, trecătorii au şi ei parte de o privelişte la voi…în pat.
Foto: Shutterstock

Vezi şi avantajele şi dezavantajele de a te caza la un hostel!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter