Inedit: Top 5 cele mai ciudate cupluri din lume

De Diana Zagrean, pe

O vorbă din bătrâni spune că cine se aseamănă, se adună. Este exact cazul următorilor oameni, care şi-au unit destinele datorită unor asemănări sau ciudăţenii comune. Iată care sunt cele mai ciudate cupluri din lume.
Au câştigat la loto de două ori cu aceleaşi numere
Dacă pentru majoritatea oamenilor, câştigarea potului cel mare la loto este o minune, un vis frumos, pentru cuplul Eugene şi Adeline Angelo (nume predestinat?) tinde să devină…obişnuinţă. Cei doi au câştigat în 1996 suma de 2,5 milioane de dolari la loto. În 2007, cei doi, în vârstă de 81, respectiv 74 de ani, au jucat aceleaşi numere şi au câştigat din nou potul cel mare, de 5 milioane de dolari. Şansele unui câştig dublu la varianta 6 din 59 sunt de 1:22.530.000!
S-a măritat cu un bărbat cu 95 de ani mai mare ca ea
Tânăra somaleză Safia Abdulleh a devenit, la 17 ani, cea de-a şasea mireasă a lui Ahmed Dore, în vârstă de 112 ani. Bătrânul a declarat că a aşteptat mulţi ani ca ea să crească, pentru a o putea lua de nevastă. Dacă somalezul ăşi aminteşte bine în ce an s-a născut, diferenţa dintre miri este de 95 de ani şi el i-ar putea fi stră-stră-străbunic.
Inedit: Top 5 cele mai ciudate cupluri din lume
Cel mai scund cuplu: împreună au 1,83 m
Brazilienii Douglas Maistre Breger da Silva şi Claudia Pereira Rocha, ambii suferind de nanism au devenit oficial cel mai scund cuplu din lume. Douglas măsoară doar 90 de centimetri, în timp ce soţia lui este puţin mai înaltă, la cei 93 cm înălţime.
Cel mai înalt cuplu: împreună aveau 4,47 m
La polul opus se află Anna Haining Swan, născută în 1846 în Nova Scotia, Statele Unite. La maturitate, Anna avea nu mai puţin de 2,28 metri înălţime. Soţul ei, Martin Van Buren Bates avea şi el cam 2,19 metri înălţime. Cei doi s-au cunoscut la un circ, unde el era cunoscut sub numele de „uriaşul din Kentucky”. Cei doi s-au căsătorit la Londra în vara lui 1871, iar la slujbă, preotul de 1,91 metri a părut mic şi firav pe lângă cei doi miri.
Mariajul cel mai longeviv: 86 de ani împreună
Herbert Fisher era căsătorit de 86 de ani cu soţia lui, Zelmyra, când a murit, în 2011, la vârsta de 106 ani. Văduva nu este nici ea tocmai tinerică, anul acesta urmând să împlinească 104 ani de viaţă. Cei doi au locuit nu mai puţin de 50 de ani în aceeaşi casă din Brownsville, Tennessee. Cei doi s-au căsătorit de foarte tineri, în 1924 şi au reuşit să treacă peste toate greutăţile ultimului secol împreună. Cei doi au avut cel mai lung mariaj din istorie, iar în 2010 cei doi bătrânei au dat sfaturi tinerilor cupluri din lumea întreagă printr-un livechat pe Twitter.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter