Un brazilian a intrat în Cartea Recordurilor după ce a muncit timp de 84 de ani la aceeași companie

De Unica.ro, pe

Un brazilian în vârstă de 100 de ani a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă carieră la aceeași companie. Bărbatul a lucrat 84 de ani la o fabrică de textile.

Walter Orthman, un bărbat în vârstă de 100 de ani din orașul Brusque, din sudul Braziliei, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă activitate desfăşurată în cadrul aceleiaşi companii. Bărbatul a lucrat timp de 84 de ani la o fabrică de țesături din Santa Catarina.

Orthman a fost angajat la fabrică în adolescență. El a fost forțat să renunțe la școală la vârsta de 15 ani pentru a-și ajuta financiar familia. A început să lucreze în cadrul companiei pe 17 ianuarie 1938, ca asistent de transport maritim. A fost apoi promovat ca vânzător, iar la un moment dat a devenit manager de vânzări. În ciuda schimbărilor din tehnologie, el a reușit mereu să se adapteze și să învețe.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital: „Nu se simțea bine”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Sfaturile lui Walter Orthman pentru o carieră reușită

Bărbatul este de părere că cei care își doresc o carieră lungă și plină de împliniri trebuie să țină cont de două lucruri: să facă ce le place și să stea departe de mâncarea nesănătoasă.

Trebuie să-ţi placă să munceşti. Am început să lucrez cu această dorinţă şi spirit de luptă. Nu poţi să faci orice meserie doar ca să spui că lucrezi. Nu funcţionează. Nu vei putea suporta asta, a declarat el într-un interviu, potrivit dailymail.co.uk.

Walter Orthman a împlini 100 de ani în luna aprilie, iar pentru a se menține în formă face zilnic exerciţii de stretching şi urmează cu strictețe o dietă.

Evit sarea şi zahărul. Evit lucrurile care sunt dăunătoare pentru intestine. Evit Cola şi alte sucuri. Consum doar alimente care sunt bune pentru organism. Asta îţi ajută cu adevărat corpul să fie tot timpul puternic, a mai spus el.

Sursă foto: captura foto Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter