Inedit: Top 4 poveşti incredibile cu somnambuli. Vezi ce au păţit

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 16:04

Oamenii somnabuli suferă de o boală şi nu trebuie trataţi ca şi cum ar fi nebuni sau neapărat periculoşi. Iată câteva poveşti incredibile cu somnambuli celebri. Vezi ce au făcut şi ce au păţit în timp ce se plimbau prin oraş în somn.
Asistentul care pictează capodopere în somn
Lee Hadwin este asistent medical în timpul zilei. Bărbatul suferă de somnambulism încă de mic şi, la început, desena pe ce punea mâna când avea un episod. Acum, pregătit fiind pentru aventuri nocturne cu pensula sau cărbunele, bărbatul lasă la îndemână caiete, un şevalet, pensule şi vopseluri şi realizează opere de artă reuşite, care se vând bine.
Citeste si Şocant: Top 4 oameni cu superputeri după accidente grave

Femeia care se culca cu bărbaţi necunoscuţi în somn
O australiancă s-a dus la doctor în 2004 pentru că îşi înşela soţul în timp ce dormea. Oricât de ciudat sună, femeia nu-şi amintea absolut nimic dimineaţa, dar noaptea, pleca din casă şi făcea sex cu necunoscuţi. Într-o noapte, soţul ei s-a trezit şi a văzut că femeia lpseşte, a plecat să o caute şi agăsit-o în timp ce făcea sex cu un bărbat pe stradă. Terapia şi psihologii au fost deajuns pentru a vindeca femeia de infidelitate involuntară, dar cazul a rămas celebru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter