Inedit: Cele mai stupide infracţiuni comise de Crăciun

De Diana Zagrean, pe

În timp ce unii oameni se înghesuie la cumpărături de crăciun sau se grăbesc să termine de preparat reţetele tradiţionale, alţii comit fărădelegi. Iată câteva cazuri de oameni care au încălcat legea tocmai de sărbători, pentru a petrece Crăciunul în închisoare. Iată care sunt cele mai stupide infracţiuni comise de Crăciun.
A furat o sabie Star Wars şi s-a bătut cu poliţiştii folosind „forţa”
Un bărbat din Portland s-a săturat să fie înghesuit de mămici disperate după reduceri şi a început să bată clienţii magazinului Toys’R Us cu o sabie din plastic care imita săbiile laser din filmul Star Wars.
Cum lumea încasa săbii pe spinare, cineva a chemat poliţia. Poliţiştii care au încercat să-l imobilizeze cu dispozitive electrice (taser) au fost şocaţi să vadă că sabia era numai bună de parat lovituri şi electrozi prin aer.
În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat de forţele de ordine abia în parcare, după ce a aplicat câteva săbii din plastic şi peste capetele poliţiştilor.
A furat şerpi ca să îi trimită rudelor, sub bradul de Crăciun
Un bărbat proaspăt ieşit din închisoare, unde ispăşise o pedeapsă pentru furt calificat, a spart un magazin de produse pentru animale de companie. Ştirea nu ar fi devenit subiect de discuţie dacă omul nu ar fi furat, odată cu casa de marcat şi un braţ de şerpi neveninoşi pe care magazinul îi avea la vânzare.
El a spus că, fiind sărac şi fără slujbă, pentru că abia ieşise din închisoare, a vrut să le facă o surpriză rudelor, cu un cadou inedit. De ce s-a gândit că şerpii vii sunt o idee bună de cadou nu vom afla niciodată, dar gestul lui a fost stupid.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter