Inedit: Top 3 tabere de îngrăşare şi alte ciudăţenii

De Diana Zagrean, pe

De la tabere de îngrăşare a femeilor, cu diete de 16.000 de calorii, la turişti care plătesc să fie trataţi ca puşcăriaşii sau cei închişi în lagărele sovietice, iată câteva ciudăţenii din această lume. Top 3 tabere ţicnite pentru oameni ciudaţi, care vor să experimenteze limitele corpului uman.
Mauritania: Femeile se duc în tabăra de îngrăşare
În timp ce în restul planetei, femeile de pretutindeni se chinuie să slăbească tot mai mult, în Mauritania, ele se străduiesc din greu să se îngraşe cât mai tare. Potrivit tradiţiei locale, iubirea unui bărbat pentru o femeie este direct proporţională cu greutatea ei. Cu alte cuvinte, locul din inima lui este cu atât mai ocupat, cu cât iubita sau soţia are o greutate mai amre. Gândind aşa, familiile din Mauritania îşi supun fetiţele (încă de la vârsta de 5 ani) la un ritual numit Leblouh. Practic, acestea sunt trimise într-o tabără de îngrăşare, unde sunt hrănite cu lapte amestecat cu caramel şi unt, adică peste 16.000 de calorii zilnic.
Statele Unite: Turiştii plătesc să stea la închisoare
Turiştii care vin să viziteze închisoarea din Jackson, statul Michigan au posibilitatea să stea o noapte în celulă, pentru a experimenta viaţa de ocnaş. Aceasta nu este singura închisoare care oferă cazare, masă şi „eliberare” pentru bună purtare în funcţie de cât ai plătit şi de ora de checkout. Karosta (Letonia), Alcatraz (San Francisco), sau Old Melbourne Gaol (Australia) oferă tururi şi cazare, după posibilităţi şi după gust.
Citeşte şi Destinaţii: Top 4 hoteluri construite în locaţii ciudate
Išgyvenimo Drama: Cum era viaţa în lagărele sovietice
Dacă nu ai amintiri foarte clare din comunism, ai uitat cum era pe vremea aia sau eşti nostalgic după anii de aur, poţi petrece o zi înapoi în timp.
Parcul Išgyvenimo Drama (Drama Supravieţuirii), din Lituania oferă servicii comuniste complete, contra unui bilet de aproximativ 200 euro.
Timp de două ore şi jumătate ai parte de programe tv din 1984, porţi mască de gaze, înveţi imnul comunist, mănânci mâncare gătită în stil sovietic şi chiar eşti supus unui interogatoriu al securităţii.
Citeşte mai departe despre Top 5 cele mai ciudate parcuri de distracţii din lume
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter