IDEI DE VALENTINE’S DAY: Cele mai romantice destinaţii turistice ale anului

De Sandra Sarbu, pe

Agenţiile de turism au zeci de oferte pregătite special pentru cuplurile care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor pe alte meleaguri, în oraşe unde romantismul este în floare. Ce ziceţi de o plimbare mână în mână pe Champs-Elysees? Sau de un desert năstruşnic la malul mării? Acestea sunt cele mai căutate destinaţii turistice ale anului, de Valentine’s Day:
Paris
Sunt atât de multe lucruri de făcut şi de văzut în Paris, că nici locuitorii oraşului nu au reuşit să le bifeze pe toate, deşi trăiesc acolo. Este un oraş fascinant, ce ar trebui vizitat măcar o dată în viaţă, însă nu vă grăbiţi să înghesuiţi toate obiectivele turistice în doar câteva zile, ci savuraţi doar câteva împreună. Parisul va fi tot acolo când vă veţi hotărî să vă întoarceţi.
IDEI DE VALENTINE'S DAY: Cele mai romantice destinaţii turistice ale anului
Veneţia
Faimosul festival de la Veneţia are loc cu două zile înainte de Valentine’s Day, aşa că dacă vreţi să ajungeţi acolo, va trebui să plecaţi cu câteva zile mai devreme. Veneţia este un oraş romantic în sine: gândeşte-te doar la plimbările cu gondola sub clar de lună, în timp ce sorbiţi din paharele de şampanie.
IDEI DE VALENTINE'S DAY: Cele mai romantice destinaţii turistice ale anului
Londra
Este o destinaţie într-adevăr mai scumpă, dar merită să faceţi o vizită până în capitala britanică. Londra abundă în obiective turistice interesante, chiar şi pentru un buget scăzut. Ca să evitaţi cozile lungi la muzee şi alte atracţii, puteţi cumpăra bilete în avans – merită!
IDEI DE VALENTINE'S DAY: Cele mai romantice destinaţii turistice ale anului

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter