Hoteluri ciudate, construite în locuri bizare. Ai dormi aici?

De Diana Zagrean, pe

Dacă într-un hotel de gheaţă vă puteţi imagina dormind măcar o noapte, ce spuneţi de hoteluri ridicate în locuri cel puţin neobişnuite. Iată un hotel deschis într-o fostă închisoare, o fostă biserică gotică sau chiar o macara. Iată 4 hoteluri ciudate, construite în locuri bizare. Aţi dormi aici?

Martin’s Patershof Hotel – Mechelen, Belgia

Hotelul din cunoscutul lanţ hotelier european este construit într-o veche biserică franciscană din secolul 19, parte a unei mănăstiri.
Hotelul are 4 stele, iar cele 79 de camere sunt împărţite în mai mutle categorii: Confortabile (23 camere, foste chilii ale călugărilor), Şarmante (19 camere situate în mijlocul bisericii, cu baie proprie, ac şi vitralii la geamuri), Grozave (32 de camere spaţioase, cu coloanele centrale incluse în designul interior, vitralii), Excepţionale (4 camere, cu elemente bisericeşti incluse şi jacuzzi), Camera cea mai bună a casei (o singură cameră, cu cele mai luxoase accesorii, situată deasupra altarului).
Micul dejun se ia în fosta cameră corală, ceea ce dă un efect spectaculos întregului stabiliment.

Hotelul -închisoare din Lucerna, Elveţia

Clădirea a fost închisoare de la mijlocul secolului 19 până acum zece ani. Proprietarii hotelului au mers mult mai departe decât să închirieze celulele turiştilor curioşi. Hotelul de lux oferă spre închiriere inclusiv camera directorului închisorii, cu biblioteca ei impresionantă.
Fiecare parte a închisorii a fost folosită la ceva şi nu există celule care să nu fi avut chiriaşi de când a devenit hotel de lux. Camerele sunt mici, dar mobilierul de calitate compensează pentru lipsa de spaţiu.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte hoteluri ciudate, construite în cele mai bizare locuri există în lume, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter