Gestul emoționant pe care un bătrân îl face zilnic pentru soția lui bolnavă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 18:22
Unii oameni spun că ar merge până la capătul lumii pentru persoana iubită. Dar Wayne Winters, un bătrânel în vârstă de 74 de ani din statul american Utah, chiar face acest lucru.

Bărbatul merge zilnic pe străzi cu scopul de a găsi un rinichi pentru transplantul soției sale, Deanne. Wayne Winters poartă o pancartă prinsă de umeri, pe care scrie un mesaj simplu: „Nevoie de rinichi pentru soție”, cu grupa ei sanguină, A-, și datele lui de contact.

„Nu merg prea repede. Încerc să fac rost de un rinichi pentru soția mea. Suferă de insuficiență renală în stadiul 5. Face dializă și îi displace acest lucru. Este oribil… am simțit că trebuie să fac ceva”, a declarat Winters pentru un post de televiziune local.

Bătrânul spune că a fost inspirat de Larry Swilling, care a făcut un gest asemănător, în 2012, pentru soția lui Jimmy Sue, care suferea tot de o boală de rinichi. Efeorturile lui Swilling nu au rămas nerăsplătite, iar soția lui a primit un rinichi pe data de 11 septembrie 2013. Din nefericire, Jimmy Sue a decedat în luna februarie a acestui an din cauza unor complicații legate de boala Parkinson. Dar ceea ce a făcut soțul ei pentru ea a inspirat o lume întreagă, iar Winters vrea să facă același lucru pentru femeia cu care este căsătorit de 26 de ani.


Winters admite că îi este greu să își vadă soția suferind, dar primește sprijin de la cei din jurul său. Bărbatul spune că nu se va bătut până ce nu va face rost de un rinichi pentru soția sa.

Indiferent cât de lent merge, Wayne Winters va continua să caute un rinichi pentru soția lui, despre care spune că „o vreau înapoi așa cum era ea – sănătoasă, iubitoare și mereu dornică să ajute oamenii”.

Citește și – Își vedea tatăl purtând mereu același tricou vechi de 20 de ani. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi

Citește și – Gestul emoționant pe care un bătrân orb îl făcea zilnic pentru colegul lui de salon

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter