Fotomodele celebre cu destine tragice

De Nicoleta Galeteanu, pe

Adorate în toată lumea defilând pe cele mai înalte catwalk-uri, fotomodele au plătit în faţa sorţii uneori cu preţul vieţii clipa de celebritate.
Destinele tragice ale căror victime au fost manechine şi fotomodele celebre au zguduit o lume întreagă atunci când s-au întâmplat, iar cazurile de crimă oripilează şi astăzi criminaliştii.

Lovit mortal de maşină

Moartea fulgerătoare a manechinului Eric Zentner, unul dintre cei mai apreciaţi manechini ai casei de modă Versace şi imaginea mai multor branduri, este cel mai recent caz cu final tragic care a şocat întreaga breaslă. Modelul american Eric Zentner, în vârstă de 30 de ani, a fost accidentat mortal de o maşină săptămâna trecută, în apropiere de locuinţa mamei sale din California.

Rămas în pană de benzină pe un deal din Santa Barbara, acesta a vrut să traverseze strada, când a fost lovit brusc de un şofer necunoscut care a fugit apoi de la locul accidentului.

Moartea a survenit mult prea repede pentru manechinul, apreciat de designeri pentru chipul său anglelic, aflat în plină ascensiunea a careirei.

Rămasă invalidă în urma unui accident

Istoria este confirmată şi de fostul fotomodel român Roxana Diţă căreia destinul i-a dat o lovitură puternică. După numeroase incidente în care a fost implicată, în octombrie 2009 ghinionul a urmarit-o din nou pe tânărul fotomodel. Într-o cursă nebună prin Bucureşti, fotomodelul a fost victima unui violent accident de circulaţie în urma căruia s-a ales cu amblele picioare fracturate.

Fotomodelul, care altădată era nelipsită de la prezentările de modă, a rămas condamnată la cârje şi dependentă de prieteni.

Desfigurată cu acid sulfuric

Cazul modelului ars cu acid sulfuric a cutremurat lumea în urmă cu trei ani. Victima unei gelozii nebuneşti, în martie 2008, Katie Piper a rămas desfigurată după ce fostul său iubit a plătit un bărbat care i-a aruncat acid sulfuric pe faţă.

Tânăra a orbit la un ochi şi a avut nevoie de peste 30 de operaţii estetice pentru a-şi reface cât de cât chipul. Cazul nefericit al lui Katie a făcut subiectul unui documentar englez.

Amputată în urma unei infecţii

Modelul brazilian Mariana Bridi da Costa este un alt exemplu al unui destin condamnat. În vârstă de numai 20 de ani, tânărul fotomodel a fost diagnosticat cu o o infecţie puternică, medicii au fost nevoiţi să îi amputeze membrele – braţele şi ulterior picioarele – pentru a-i extrage o parte din stomac şi ambii rinichi.

Tânăra a decedat în ianuarie 2009 în urma unui şoc septic, iar cu un an în urmă ea se clasa pe locul patru la Miss Brazilia.

Ucisă şi mutilată de soţ

Sfârşitul tragic al vedetei Playboy, Jasmine Fiore, este demn de filmele de groază. Ucisă şi mutilată de soţul său, Ryan Alexander Jenkins, modelul a fost găsit în august 2009 într-o valiză aruncată într-un tomberon din San Diego.
După ce a ucis-o, acesta i-a tăiat degetele şi i-a scos dinţii pentru a nu putea fi identificată.

Vezi cum arată fotomodelele care suferă de anorexie.

Ucisă de o operaţie estetică

Tot un sfârşit tragic, dar cauzat de motivaţii estetice a avut şi Solange Magnano. În vârstă de 38 de ani, fostă Miss Argentina, căsătorită şi mamă a doi copii, a murit într-un hotel din Buenos Aires, după ce s-a supus unei intervenţii de mărire a fundului.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter