FOTO: Şi-au făcut operaţii estetice ca să arate ca idolii lor

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:13

Femeile şi-au dorit dintotdeauna să arate mai bine şi au recurs la operaţii estetice care de care mai periculoase, de dragul frumuseţii. Unele femei au mers chiar mai departe şi şi-au modificat trupurile pentru a arăta ca o altă persoană, vedetă sau nu. Iată câteva cazuri.
S-a operat ca să arate ca un desen animat
O femeie de 57 de ani din Marea Britanie a cheltuit nu mai puţin de 10.000 lire sterline (16.000 dolari) ca să arate ca personajuld e desene animate Jessica Rabbit. Ea a suferit implanturi cu silicon, numeroase injecţii cu botox şi liftinguri pentru a semăna cu frumoasa din animaţia „Who Framed Roger Rabbit”.
FOTO: Şi-au făcut operaţii estetice ca să arate ca idolii lor
Surori gemene, s-au operat ca să fie complet identice
Jo şi Kerry Burton, tot din Marea Britanie s-au născut la câteva minute una de cealaltă şi semănau ca două picături de apă. Când Jo a decis să-şi facă o rinoplastie, pentru a arăta mai frumoasă, sora ei s-a operat şi ea, pentru a nu strica asemănarea. Cele două au început să ăşi facă tot mai multe operaţii estetice. Nota de plată finală s-a ridicat la peste 60.000 lire sterline şi a inclus injecţii cu botox, mărire de sâni, lifting de pleoape, tatuaje permanente la sprâncene.
FOTO: Şi-au făcut operaţii estetice ca să arate ca idolii lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter