ŞOCANT! Soţia lui e bărbat! Uite cum arată căsnicia cu un transsexual!

De Diana Zagrean, pe

Când îţi găseşti sufletul pereche, nimic nu poate sta în calea iubirii adevărate. Unii oameni au avut însă parte de şocul vieţii lor când au aflat că persoana iubită era de acelaşi sex. Iată 4 poveşti uimitoare ale unor oameni căsătoriţi cu transsexuali.
Ian şi Fatine
Britanicul Ian Young a cunoscut-o pe Fatine pe vremea când avea un job temporar în Malaezia. Tânărul lucra ca agent de pază într-unul din celebrele Turnuri Petronas din Kuala Lumpur.
ŞOCANT! Soţia lui e bărbat! Uite cum arată căsnicia cu un transsexual!
În pauza de masă, s-a hotărât să agaţe frumoasa femeie exotică din cafeneaua Starbucks. S-a dus la ea şi a încercat să-i obţină numărul de telefon, dar ea l-a refuzat, explicându-i că este, de fapt, bărbat.
Cum nimic din trăsăturile ei delicate nu trăda că este vorba de un transsexual, Ian s-a decis să încerce măcar să fie prieten cu acea făptură interesantă. Încet, încet, cei doi şi-au dat seama că sentimentele lor sunt mai mult decât prietenie.
De atunci, Fatine, născută Mohammed Fazdil Bin Min Bahari, s-a mutat în Marea Britanie şi cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie de uniune consensuală în luna mai 2009.
ŞOCANT! Soţia lui e bărbat! Uite cum arată căsnicia cu un transsexual!
Ei încearcă acum să obţină o nouă viză pentru Fatine, care riscă deportarea şi chiar închisoarea în Malaezia, unde homosexualitatea este ilegală.
Carla Lamprey
Să fii o mamă singură pentru doi copii este destul de greu. Să le fii mamă după ce le-ai fost tată timp de câţiva ani buni din viaţă este o adevărată provocare.
Carla Lamprey, fostă Paul Lamprey, în vârstă de 47 de ani are doi copii: fiica Charlie şi fiul Connor.
Când soţia lui l-a părăsit pentru că îşi dorea să fie femeie, Paul a avut surpriza să aibă copii de partea lui. Ei spun că sunt foarte fericiţi aşa şi că mama lor Carla este un părinte exemplar.
ŞOCANT! Soţia lui e bărbat! Uite cum arată căsnicia cu un transsexual!
Carla şi-a vopsit părul blond şi şi-a scos firele de păr facial printr-o procedură cu laser, iar ţinutele ei sunt inspirate de la fosta soţie.
Ea spune că fiind pe rând şi tată şi mamă pentru copii poate relaţiona şi interacţiona mult mai eficient cu cei doi adolescenţi.
Citeşte şi alte poveşti fascinante cu transsexuali pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter