Găseşti femeia adevărată ascunsă în această operă de artă?

De Diana Zagrean, pe

Nimeni nu a reuşit să vadă femeia ascunsă în opera de artă semnată de Paul Roustan. Tu poţi găsi femeia adevărată ascunsă în această operă de artă?
 
Artistul este specializat în pictura pe pânze vii, mai exact, alege să aplice vopseluri speciale pe oameni, în loc de tablouri statice.
Fără video-ul de mai jos, în care artistul ne arată cum a ascuns femeia pictată într-un fluture de noapte, aproape nimeni nu o poate vedea.
Felul în care este apliată vopseaua pe coprul femeii o face greu de distins pe fundalul pictat în acelaşi model şi cu aceleaşi tonuri de alb şi negru.
Durata executării acestei opere de artă mişcătoare a fost de şapte ore, din care cinci ore a durat numai pictarea fundalului, iar două ore aplicarea vopselurilor pe tânăra fotomodel.
„În medie, îmi ia cam trei ore să pictez un trup de om”, a declarat artistul, care s-a apucat de acest tip de artă în 2005, din curiozitate.
Înainte de a fi artist, se ocupa cu ilustraţiile unor reviste şi ideea i-a venit în urma unei şedinţe foto în care a vrut să picteze modelul, pentr un efect mai dramatic.
Vezi video de mai jos şi găseşte femeia ascunsă în fluturele de noapte pictat de artist.

Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter