Cum au fost păcălite vedetele de 1 Aprilie

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dan Negru face glume doar pe bani, Alin Gălăţescu ar face o farsă dar nu are cui, iar ştirista Anca Rusu se prinde de comploturi prea repede ca să apuci să o păcăleşti.
Dacă Ilie Năstase nu şi-a mai amintit farsele de 1 Aprilie, Adelina Pestriţu are prea mulţi prieteni complici ca să nu le ţină minte. Iată ce vedete s-au lăsat păcălite sau au păcălit la rândul lor.  

În cazul lui, nu trebuie să fie Ziua Păcălelii ca să plămădească farse din studioul radio Zu. Am fost surprinşi să aflăm însă că Daniel Buzdugan nu face farse de 1 Aprilie cunoscuţilor. În schimb, se pare că acum este rândul celor păcăliţi să se „răzbune” pe carismaticul prezentator, păcălit într-un mod foarte credibil când călătorea cu avionul.

„Trebuia să ajung la Iaşi, dar cu 20 de minute înainte de aterizare stewardesa a anunţat că ne apropiem de Cluj-Napoca. La început m-am gândit că am greşit avionul, mai ales că nici pasajerii nu obiectau nimic. Nu doar că am crezut minciuna, dar am fost încordat tot zborul”, îşi aminteşte moderatorul. „În final, stewardesa a anunţat că este o glumă, iar oamenii au început să aplaude”, povesteşte el râzând.

Adelina Pestriţu se păcăleşte în fiecare an de 1 aprilie, dar în acest an ea le va pregăti farse acestora.

„Am fost odată păcălită de una dintre prietenele mele care s-a dat drept jurnalistă la o publicaţie şi m-a supus unui interviu destul de deplasat. A început să îmi pună întrebări tot mai indecente despre sex, printre altele, la care eu m-am enervat şi am făcut urât la telefon. Am vrut să îi închid şi abia atunci mi-a spus cine este”, povesteşe Adelina, mărturisind că a cam fost păcălită în fiecare an de prieteni.

Recunoaşte, însă, că îi place şi ei să comploteze de 1 Aprilie, aşa încât nici prietenii ei să nu scape de farse. Ne povesteşte că într-un an, „când m-am simţit rău mai multe zile la rând, i-am spus unei prietene că m-am internat în spital şi mă pregătesc să intru în operaţie. Speriată, prietena mea a alergat disperată la spital şi m-a sunat numaidecât să mă întrebe de numărul salonului”, îşi aminteşte Adelina. Recunoaşte însă că farsa nu este un scenariu despre care să glumeşti, dar „dacă îi spui că ţi-ai scrântit piciorul, nu interesează pe nimeni”, glumeşte ea.

Ca măsură de precauţie în acest an, Adelina nu va răspunde astăzi la telefon.

Fire suspicioasă, pe Anca Rusu nu prea ai şanse să o păcăleşti. Cea mai nouă ştiristă de la la pupitrul Observatorului este extrem de precaută pe 1 aprilie şi reuşeşte, cu perspicacitate, să îţi saboteze planul.

„Nu am fost păcălită niciodată, dar nu pentru că nu ar fi încercat nimeni, ci pentru că m-am prins destul de repede”, precizează ea. În schimb, nici tentativele ei de 1 aprilie nu i-au reuşit. „Am încercat la rândul meu să îi păcălesc pe alţii, dar nu mi-a prea ieşit”, recunoaşte Anca Rusu, care speră să păcălească totuşi pe cineva în acest an.

Tu pe cine ai păcălit astăzi… sau cum ai fost păcălită?

Foto: Arhivă Ringier

Indiciul 1: Crema de zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter