Eurovision 2013: Cezar Ouatu cântă joi seară în semifinală

De Erika Chivu, pe

Reprezentantul României la Eurovision 2013, Ceuar Ouatu cântă joi seară, în cea de-a doua semifinală a concursului. Crezi că va intra în finală.
După ce a avut două repetiţii reuşite pe scena de la Malmo, Suedia, Cezar Ouatu este optimist în legătură cu şansele lui de a intra în finală.
„Uraaaaaaaa… a fost super… în general sunt foarte autocritic, dar trebuie să recunosc că a fost super tot…”, a scris Cezar pe pagina lui de Facebook, imediat după ultima repetiţie. Chiar dacă la casele de pariuri este cotat cu şanse destul de mici, Cezar crede în el şi în plus, este susţinut de cele mai celebre românce, soprana Angela Gheorghiu, gimnasta Nadia Comăneci şi „regina sprâncenelor”, Anastasia Soare. Alături de el este şi tenorul Italian Andrea Bocelli, care îl consideră un talent de excepţie.
Uite ce sexy e Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision!
Joi seară, Cezar va lupta cu alţi 16 concurenţi şi numai primii 10 clasaţi vor intra în finală. Contează atât voturile juriului, care s-au exprimat deja, cât şi voturile publicului transmise prin SMS.
Piesa „It’s My Life”, cu care se prezintă pe scenă Cezar Ouatu, a fost compusă de Cristian Faur şi, după spusele echipei româneşti de la Malmo, este genul de piesă pe care fie o iubeşti, fie o urăşti. Şi cu siguranţă prestaţia contratenorului român nu va lăsa pe nimeni indiferent, mai ales că întregul show este unul original. Cezar va urca pe scenă într-un costum extravagant, un fel de rochie, creată de Doina Levintza.
cezar ouatu eurovision

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter