Europa Travel îți aduce vacanțe de vedetă!

De PR, pe

Citeşti mereu despre vacanţele vedetelor, auzi tot felul de bârfe: unde evadează la mare, unde se bronzează, cu cine fug de acasă, cu cine se distrează. Şi tu ţi-ai dorit mereu să petreci măcar câteva zile într-un loc exotic, cu plaje cu nisip fin şi mări de un albastru aprins, unde să te relaxezi pe un şezlong cu un cocktail rece, să te plimbi sub palmierii maiestuoşi, să iei masa în cele mai bune restaurante şi să dansezi în cele mai tari cluburi.
Acum ai în sfârşit ocazia! Vara asta, EUROPA TRAVEL te răsfaţă cu un un buchet de oferte şi vacanţe fabuloase, care te vor încânta cu siguranţă. Fii vedeta vacanţei tale!
Străluceşte pe Insula Soarelui
Rhodos este oficial locul cel mai însorit din Europa, cu mai bine de 300 de zile cu soare pe an, fiind astfel o prefectă destinaţie de vacanţă. Este un tărâm deosebit, situat la graniţa dintre tradiţionalismul grec şi spiritul oriental.
Pe lângă plajele celebre (Eli Beach, Kalitea, Faliraki, Ladiko, Ixia), insula abundă în locuri interesante ce merită vizitate. Se pot vedea oraşul medieval, Mandraki – portul oraşului vechi, Acropola, peştera nimfelor, vechiul stadion, teatrul sau se pot delecta cu natura în Valea Fluturilor, parcul Şapte Izvoare, Parcul acvatic Faliraki.
Mâncărurile tradiţionale pot fi servite în restaurante cu o atmosferă specială în clădiri medievale renovate, taverne pe malul mării şi în satele mici, pline de istorie. Preţurile pornesc de la 219 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Europa Travel îți aduce vacanțe de vedetă!
Creează-ţi propria legendă în Creta!
Ce faci cand vrei să trăieşti o experienţă de vis? Mergi în Creta! Este una dintre cele mai frecventate insule greceşti, fiind anual gazdă pentru mii de turişti care vin să admire frumuseţea naturii, plajele strălucitoare, viaţa de noapte incitantă şi bucătăria renumită. Farmecul şi atracţia magică a insulei este sporită de numeroasele legende care izvorăsc de aici (Creta este locul naşterii lui Zeus!), de ospitalitatea locuitorilor şi de apa limpede a mării. Preţurile pornesc de la 239 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Fură toate privirile în Corfu!
O vacanţă în Corfu, insula unde muntele se îmbină cu marea, oferă privirii peisaje încântătoare şi o relaxare garantată. Iar dacă îţi place mixul de plajă, sporturi acvatice, istorie, cultură şi o viaţă de noapte intensă, atunci nu există o destinaţie mai potrivită pentru tine! Bronzează-te pe una dintre frumoasele plaje ale insulei (Paleokastritsa, Sidari, Dassia, Roda), înoată în apele turcoaz, vizitează câteva din cele peste 800 de biserici şi mănăstiri, ia parte la festivalurile care au loc aici şi distrează-te până în zori. Corfu este locul perfect pentru o vacanţă completă! Preţurile pornesc de la 199 Euro/persoană, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Vara asta te vei simţi ca o vedetă în destinaţiile de top propuse de Europa Travel! Iar vestea cea mai bună e că nu trebuie să scoţi din buzunar o avere pentru asta! Dimpotrivă, la noi găseşti cele mai mici preţuri pentru cele mai tari vacanţe! Contactează-ne şi convinge-te acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter