Vacanţă în lumea celor mai în vogă SPA-uri

De Madalina Racorean, pe

Frumuseţea este primul dar pe care natura îl face femeii şi tot primul pe care îl cere. Vacanţele SPA sunt la modă, mai ales in Europa, unde interesul pentru wellnes este din ce în ce mai mare.
Printre cele mai renumite spa-uri ale bătrânului continent, se numără Medina Califal Hammam din Spania, Barnsley House din Anglia sau Beau-Rivage Palace din Elveţia. Locuri unice, unde vei avea parte de tratamente complete de înfrumuseţare, servicii şi terapii diversificate în funcţie de dorinţele tale.

La Cordoba Hamman din Spania, alternezi băile reci cu băile calde

Spa-ul Cordoba Hamman din hotelul cu acelaşi nume, renovat în anul 2001 în stil arăbesc, din Spania, oferă turiştilor băi calde şi reci în acelşi timp. Bărbaţii şi femeile se scaldă laolaltă, aşadar nu uita că trebuie să ai în bagaj şi un costum de baie, mai ales că nudismul este intrezis… Cu siguranţă la Cordoba Hamman, o zi caniculară va trece mult mai uşor, relaxarea este garantată, iar preţul nu foarte mare, în jur de 30 de euro pentru tratamente complete.

În staţiunea Heviz din Ungaria poţi trata problemele dermatologice

Ţara vecină este recunoscută pentru băile termale vindecătoare din Budapesta. In staţiunea Heviz, care se afla in partea sud-vestica a lacului Balaton, aproape de orasul Keszthely, la o distanta de 350 km de frontiera Romaniei, există cel mai mare lac termal. Printre beneficiile sale se numără si noroiul radioactiv cu mult sulf, un glod care ajută la tatarea afecţiunilor dermatologice si reumatice. Dacă te găndeşti să vizitezi acest loc, află că un bilet la Rogner Hotel &Spa;Lotus Therme costă 50 de euro.

Află unde mergeau la SPA Coco Chanel şi Nelson Mandela

Răsfăţul rural la Barnsley House

Cui nu îi place la ţară? Dar cui nu îi place la ţară în Anglia, intr-un hotel-spa contemporan şi elegant unde îţi sunt luate în considerare toate mofturile de un personal prietenos şi profesionist.  Barnsley House se află la 90 de minute de vestul Londrei, în localitatea Gloucestershire. Aici obişnuiesc să vină în vacanţă  Kate Moss şi Eliyabeth Hurley, două dive a căror frumuseţe trebuie întreţinută la cote maxime. Cel mai mult timp îl vei petrece în halat de baie sau in costum de trening, pentru că acest centru spa oferă foarte multe şedinţe de tratamente, foarte elaborate: masaj facial, masajul scalpului, masajul picioarelor cu uleiuri din plante de munte(un adevărat ritual), manichiură şi pedichiură spa, precum şi foarte multe tratamente cu rol energizant.

Cel mai luxos Hotel SPA din Franța cu Bowling şi delicatese naturale franţuzeşti
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter