Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 09 iunie 2020, 11:21
Dacă pentru majoritatea femeilor frumusețea este un obiectiv pentru care ar face orice, pentru o tânără rusoaică este o adevărată povară. Fata susține că ar apela chiar și la operații estetice pentru a arăta normal.

Deși nu ne-am fi imaginat că o femeie poate fi supărată pe faptul că s-a născut extrem de frumoasă, o tânără de 26 de ani din Rusia ar face orice să aibă o viață normală, chiar dacă asta include să renunțe la aspectul ei, conform Adevărul.ro.

Angelica Kenova seamănă perfect cu o păpușă Barbie, iar părinții sunt convinși că ar fi în pericol dacă i-ar acorda libertatea de a ieși singură din casă, motiv pentru care o țin mai mult închisă.

Vezi cum arată tânăra, în GALERIA FOTO de mai sus!

Model și absolventă a Facultății de Psihologie, fata este aproape tot timpul însoțită de gărzile ei de corp atunci când trebuie să meargă undeva, pentru a nu fi expusă pericolelor și mărturisește că ar apela chiar și la operații estetice pentru a duce o viață normală și să scape de sub stricta supraveghere a părinților.

„Părinţii m-au crescut ca pe o prinţesă, nu mi-au permis să părăsesc casa sau să comunic cu băieţii. Ca urmare, nu ştiu să trăiesc o viaţă reală. În copilărie, părinţii mi-au spus Barbie. E ca şi când am fost programată să arăt aşa. M-au ţinut întreaga viaţă într-un palat de sticlă, vreau să fiu eliberată!“, a declarat Angelica Kenova.

Nicki Minaj, acuzată de fostul iubit de violență domestică: „M-a înjunghiat cu un cuțit”

Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu Hailey Baldwin: „I-ar frânge inima”

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter