Era o mamă singură și săracă, dar vizita unor străini a facut-o să creadă din nou în magia Crăciunului

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 13:21
Susan Fahncke, o tânără din SUA, își creștea singură copiii într-o casă minusculă, iar din cauza neajunsurilor, Crăciunul era o sărbătoare tristă pentru ea. Totul s-a schimbat când un grup de străini au venit la ușa ei....

Citește și – 8 filme de Crăciun de văzut în vacanța de iarnă

 „Se întâmpla pe 23 Decembrie 1993. Pentru o mamă care își creștea singură copiii și mergea la școală în același timp, Crăciunul era o sărbătoare tristă. Eram săraci.

Mica noastră casă avea două dormitoare atât de mici încât patul fetiței mele abia încăpea, iar în dormitorul băiețelului meu cu greu am reușit să înghesui un pat și un șifonier. Nu aveam nici uși la camere, totul era foarte strâmt. Pentru că nu voiam să fur intimitatea copiilor mei și nici nu aș fi avut spațiu, am ales ca eu să dorm pe podeaua din sufragerie.

Era seară, în jurul orei 20, iar copiii mei dormeau. Fulgii de zăpadă cădeau ușor, iar eu mă uitam pierdută pe fereastră, învelită într-o pătură.

Deodată, am auzit ciocănind în ușa de la intrare. M-am speriat, nu știam cine putea veni neanunțat la ora aceea și pe o asemenea vreme. Am deschis ușa și am văzut un grup de străini care zâmbeau cu gura până la urechi. Cărau în brațe multe cutii. Eram ușor pierdută, nu înțeleam ce se întâmplă, însă am reușit să le zâmbesc înapoi.

─ Tu ești Susan?, m-a întrebat un bărbat în timp ce îmi înmâna o cutie.
Am dat docil din cap, afirmativ.
─ Asta este pentru tine!, mi-a zis femeia de lângă el, în timp ce și ea mi-a înmânat o cutie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter