Era devastată după moartea soțului, când a primit un telefon de la fiul ei. De atunci, viața ei s-a schimbat complet

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 12:40
Timp de 20 de ani, Carla Brooks, o femeie din Kamas, SUA,  și-a îngrijit cu mult devotament soțul rămas paralizat în urma unui accident vascular. I-a fost alături zi de zi până ce bărbatul s-a stins din viață.

Acest eveniment a dărâmat-o pe Carla, care se simțea  complet neputincioasă fără soțul său. Însă fiul lor, Barton, a avut o idee, care i-a schimbat definitiv viața femeii. Acesta și-a invitat mama într-o călătorie prin 20 de țări din Europa. Altfel spus, câte o destinație pentru ficare an în care l-a îngrijit pe Karl cu atâta dragoste și devotament.

Lui Barton i-a venit această idee după ce a răsfoit un album de fotografii al mamei sale, pe care aceasta îl ținea ca să își aducă aminte de o călătorie în Europa pe care a făcut-o în 1962. Apoi și-a dat seama că acesta ar fi cadoul perfect pentru a recompensa sacrificiul pe care mama lui l-a făcut timp de două decenii.

„Am sunat-o într-o zi și am întrebat-o pur și simplu: „Ce faci azi?”,  iar ea mi-a răspus: „Nu știu, o să trag un pui de somn sau o să merg în vizită la niște prieteni”. Apoi, i-am spus că vom călători la Paris și a fost foarte entuziasmată, dar ceea ce nu știa era că vom călători luni întregi. Nu numai la Paris, dar și la Barcelona, ​​Londra și Roma într-o mare aventură pentru a compensa faptul că de-a lungul anilor că ea și-a dedicat viața tatălui meu bolnav”, a explicat Barton.

Barton a spus că această excursie nu este doar o modalitate de a o ajuta pe mama lui să depășească pierderea soțului, dar este și un mijloc de a-și arăta recunoștința față de ea pentru toți anii de dăruire pentru tatăl lui.

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

Citește și – Ce surpriză i-a făcut o mireasă bunicii ei

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter